09 September 2011

Με θέα το πέλαγο

Μετά την παταγώδη επιτυχία του «Καστελόριζο 2010», επικοινωνιολόγοι, πολιτικοί αναλυτές και δελφίνοι, με την αμέριστη συμπαράσταση του ίδιου του πρωθυπουργού, του τυπικού και όχι του Βενιζέλου, αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τη μουντάδα των κλεισμένων σε απρόσωπα κτίρια πρωθυπουργικών συνεντεύξεων.

Η νέα θαλασσοποριακή πολιτική που εγκαινιάστηκε στο «Καστελόριζο 2010», εγκαθιδρύεται τώρα, με τη «ΔΕΘ 2011». Έτσι, η συνέντευξη του πρωθυπουργού, του τυπικού και όχι του Βενιζέλου, θα πραγματοποιηθεί στην Τρίτη Αποθήκη του σαλονικιότικου λιμένος. Οι εργασίες τοποθέτησης του πόντιουμ στην οροφή έχουν ήδη ολοκληρωθεί και είμαστε όλοι μας έτοιμοι να απολαύσουμε την Κυριακή τις βαρυσήμαντες δηλώσεις του, με θέα τα καταγάλανα νερά του Θερμαϊκού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το «Καστελόριζο 2010» θα ωχριά μπροστά στη «ΔΕΘ 2011», αφού οι παρά τω πρωθυπουργώ, τον τυπικό και όχι το Βενιζέλο, σύμβουλοι, υπόσχονται έναν ΓΑΠ που θα «πετά πάνω απ’ τα κύματα», όπως χαρακτηριστικά περιέγραψαν.

Οι γύρω αποθήκες ψαρικών και μαναβικών έχουν ήδη εκκενωθεί, ενώ τράτες και φορτηγά είναι ενημερωμένα να αδειάζουν τα εμπορεύματα τους μέχρι την Κυριακή στο λιμάνι της Καβάλας. 50 υπάλληλοι του δήμου βρίσκονται εδώ και δύο μέρες στο χώρο, ψεκάζοντας με σπρέι λουλούδια του αγρού, παλεύοντας με το χρόνο και την ψαρίλα. Φήμες μέσα από την πρωθυπουργική κουζίνα, θέλουν το μενού της Κυριακής να έχει για μπακ απ πλαν, πιατέλες σούσι, για να δικαιολογηθεί η μπόχα.

Εφόσον και αυτή η παραθαλάσσια πρωθυπουργική εξαγγελία γνωρίσει την ίδια επιτυχία με το «Καστελόριζο 2010», το επιτελείο της κυβέρνησης σκέφτεται πολύ σοβαρά τη μόνιμη εγκατάσταση της στη «Χριστίνα» ή σε κάποια άλλη πολυτελή θαλαμηγό. Έτσι κάθε διάγγελμα περικοπών, μειώσεων, απολύσεων και λιτότητας θα καθαγιάζεται από την αγαλλίαση του απέραντου γαλάζιου των πανέμορφων ελληνικών θαλασσών, ενώ θα αποφευχθούν δια παντός τα όποια ατυχή μελλοντικά συνανταπαντήματα με αγανακτισμένους, παμίτες, γεσεέδες, κομματόσκυλα και κάθε λογής συνδικαλιστές και Ηρακλειδείς. 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1