10 September 2011

Ζήσε το μύθο σου ΙΙ

Το ανεπανόρθωτο πλήγμα του καλοκαιρινού τουρισμού της πρωτεύουσας από τις κατάπτυστες εκδηλώσεις αγανακτισμένων, ταξιτζήδων, φορτηγατζήγων, συνδικάτων, αντιεξουσιαστών και κάθε λογής ανεπιθύμητων αντιδραστικών, δέχτηκε γροθιά από την κίνηση ΜΑΤ της κυβέρνησης.

Σύσσωμο το υπουργικό συμβούλιο, με προεξέχοντα τον ίδιο τον πρωθυπουργό, αποφάσισε να εκδράμει σε εβδομαδιαία βάση σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, προωθώντας την ενίσχυση του τουρισμού της ελληνικής περιφέρειας. Η αρχή δεν μπορούσε να γίνει πουθενά αλλού, παρά μόνο από τη «συμπρωτεύουσα» και τη Διεθνή της Έκθεση.

Δέκα χιλιάδες και πλέον αστυνομικοί φρουρούν με απόλυτη διακριτικότητα κάθε λεωφόρο, δρόμο, γειτονιά και πλατεία, προσφέροντας απλόχερα σε όλους τους επίδοξους επισκέπτες την απόλυτη θαλπωρή της ασφάλειας και της ηρεμίας που απαιτεί κάθε ελεύθερος και δημοκρατικός τουριστικός προορισμός.

Καταστηματάρχες, εστιάτορες, ξενοδόχοι και επαγγελματίες οδηγοί, δηλώνουν ενθουσιασμένοι από τη νέα κυβερνητική στρατηγική, μίας πρωτοποριακής και αποκεντρωτικής τουριστικής πολιτικής.

Οι κρατήσεις πολυτελών σουιτών  στο κέντρο και τα περίχωρα της πόλης έχει κτυπήσει κόκκινο. Έχουν ήδη παρατηρηθεί φαινόμενα μαύρης αγοράς, όσον αφορά τα απλά δωμάτια, τα τραπέζια σε εστιατόρια και Λαδάδικα, τις μπουγάτσες, τα τρίγωνα, τα κέικ κάστανο, ακόμη και τα προεξέχοντα παγκάκια και τηλεσκόπια παρατήρησης του Πανοράματος.

Εκτός της έκθεσης Θεσσαλονίκης, η κυβέρνηση προγραμματίζει παρόμοιες πανυπουργικές εκδρομές στο Λεωνίδιο, για τη γιορτή της Μελιτζάνας, στα Κρέστενα, για τη γιορτή της σταφίδας, στην Αίγινα, για τη γιορτή της φιστικιάς και φυσικά στον Τύρναβο και το πασίγνωστο Μπουρανί του, για να τιμήσουν τους μεγάλους φαλλούς που μας έχουν φορέσει πλερέζα, εδώ και σαράντα χρόνια.

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την μέχρι τώρα τουριστική πολιτική της κυβέρνησης μπορείτε να ενημερωθείτε από το κείμενο "Ζήσε το Μύθο σου" της σημαδιακής 21ης Ιουλίου 2011.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1