19 March 2012

Συνωστισμοί

Πολύς λόγος έγινε για την απόφαση της συνδρομητικής τηλεόρασης να μην στρέψει στιγμή τις κάμερες της στην πλευρά των επεισοδίων μεταξύ των οπαδών του Παναθηναϊκού και τις δυνάμεις των ΜΑΤ. 
Όπως δείχνουν τα πράγματα, η Νόβα αποφάσισε να βαδίσει στην περπατημένη πολιτική προστασίας της φερεγγυότητας της γνήσιας ελληνικής τηλεοπτικής κουλτούρας, που μας θέλει μια κοινωνία που αγαπά το ποδόσφαιρο και μισεί τις διαδηλώσεις, τα Στάρμπακς και τα σινεμά του Τσίλερ. 
Τελικά, μετά από ώριμη σκέψη, η εταιρία ζήτησε συγγνώμη για την ελλειπή κάλυψη του "συνωστισμού" στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου. Για την αποκατάσταση, μάλιστα, του ονόματος και του κύρους της αποφάσισε να προβάλλει όλη την υπόλοιπη βδομάδα αποκλειστικά ταινίες του Σιλβέστερ Σταλόνε. 
(Όταν έχεις πατέρα, γιο, κόρη ή μάνα που βρίσκεται σε ένα τέτοιο χώρο, τη δεδομένη στιγμή, με τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας πεσμένα, είναι πολύ σοφό να δείχνεις διαφημίσεις και πλάνα από το υπερπέραν...Ε;) 
(Το ζούμε χρόνια το φαινόμενο αυτό, αλλά πάντα παραμένει το ίδιο εντυπωσιακό: Ένας διαιτητής να είναι αυτός που θα αποφασίζει με γνώμονα την προστασία της ζωής 22 ποδοσφαιριστών κατά πόσο κινδυνεύουν ή όχι οι ζωές δεκάδων χιλιάδων θεατών.)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1