10 February 2012

Πιάστε μου τα τρόικα

Μπάτσοι συνδικαλιστές επικήρυξαν σήμερα τα μέλη της τρόικας στην Ελλάδα για ένα ευρώ. Δήλωσαν, μάλιστα, ότι θα ζητήσουν να εκδοθεί άμεσα ένταλμα σύλληψης για τους Τόμσεν, Μαζούχ και Μορς για την “εκβίαση της χώρας, τη συρρίκνωση του δημοκρατικού πολιτεύματος και την εθνική ανεξαρτησία της χώρας”. 



Στη συνέχεια, οι ίδιοι μπάτσοι συνδικαλιστές, με την προστασία ασφαλιτών με πολιτικά και μερικών δεκάδων διμοιριών των ΜΑΤ, έκαναν πορεία από τη ΓΑΔΑ προς τα γραφεία την ευρωπαϊκής ένωσης στη Βασ. Σοφίας. Στο δρόμο τραγουδούσαν “Πότε θα κάμει ξαστεριά” και ‘“Ενα το χελιδόνι”.
Σε περίπτωση που η επικήρυξη εγκριθεί, θα κρατήσουν ομήρους τους τρεις απεσταλμένους των εταίρων μας και θα ζητήσουν λύτρα αλλά και εγγυήσεις για την κλαδική τους αποκατάσταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στα αιτήματα τους είναι να σταματήσει εδώ και τώρα το απαράδεκτο μέτρο της αποποινικοποίησης των ναρκωτικών στους ιδιωτικούς χώρους, που προωθείται από την κυβέρνηση Παπαδήμου. Ο κίνδυνος να χαθεί το μονοπώλιο της πρέζας απειλεί τους ίδιους και τις οικογένειες τους με οικονομικό αφανισμό.
Ζήτησαν επίσης να σταματήσει το απάνθρωπο μέτρο της ρίψης δακρυγόνων και βομβών κρότου λάμψης στον άμαχο πληθυσμό, μια συνήθεια που εξακολουθεί να βασανίζει τους πολίτες χωρίς να έχει κανένα πρακτικό αποτέλεσμα. Αντ’ αυτού πρότειναν τη χρήση αληθινών πυρών και χειροβομβίδων διασποράς, κάτι που θα λύσει το θέμα των διαδηλώσεων μια και καλή.
Απαίτησαν την άμεση επαναφορά της βουλευτίνας Ντόρας Μπακογιάννη στη θέση του συνδημάρχου Αθηνών, στο πλάι του Γιώργου Καμίνη. Μαζί, θα καταφέρουν να απαλλάξουν την πρωτεύουσα από όλα τα αστεγοφόρα παγκάκια, ενισχύοντας επιπλέον, την καταναγκαστική απέλαση των αστέγων της στη Βόρεια Κορέα.
Έδωσαν διορία στην κυβέρνηση μία μόνο μέρα. Μετά θα προχωρήσουν σε λευκή απεργία, διακόπτοντας το εμπόριο κοκαΐνης για όλο τον υπόλοιπο μήνα, αφήνοντας μέσα το καρναβάλι χαρμανιασμένο το ελληνικό τζετ σετ... 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1