24 January 2012

Μάθε Μιχάλη γράμματα...

Ο άκρως εξομολογητικός υπουργός της τωρινής αλλά και της προηγούμενης κυβέρνησης παραδέχθηκε ότι δεν βρήκε το χρόνο να διαβάσει το μνημόνιο που υπέγραψε το Μάιο του 2010, μιας και την εποχή εκείνη ήταν απασχολημένος.
Ο πρώην υπουργός Προστασία του Πολίτη, αφού πήρε στα χέρια του στις αναλύσεις των εφημερίδων και των δελτίων της εποχής αφιερώθηκε στην οργάνωση και την στελέχωση των ενόπλων δυνάμεων της πόλης.
Φυσικά, το πρόγραμμα του υπουργού παρεκτράπη μετά την μετάθεση του στο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, αλλά τα αποτελέσματα του έργου του στα σώματα καταστολής γίναν αντιληπτά με όλες μας τις αισθήσεις.
Βέβαια, θα πρέπει εδώ να τονίσουμε ότι ο Μιχάλης δεν είναι ο πρώτος που παραδέχεται πως υπέγραφε δίχως να γνωρίζει τι ψηφίζει. Είχε προηγηθεί ένας άλλος ένδοξος πασόκος, ο κύριος Θωμάς Ρομπόπουλος.
Είχα μάλιστα γράψει δυο λόγια και για τον εν λόγω κύριο, αλλά και για τον αξιότιμο βουλευτή Κοζάνης Αλέκου Αθανασιάδη, για την ομολογία του για απειλές αν καταψήφιζε το Μνημόνιο, στο κείμενο με τίτλο “Γενίτσαροι, Προδότες και Πόρνες”. 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1