18 October 2011

Γενίτσαροι, προδότες και πόρνες

Επιστολή παραίτησης έστειλε στον πρόεδρο του πρώην παλατιού των Αθηνών, ο πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης, Θωμάς Ρομπόπουλος. Βουλευτής Θεσσαλονίκης πρώτα, βουλευτής όλων των Ελλήνων στη συνέχεια και βουλευτής του ΠαΣοΚ στο τέλος.

Στην επιστολή του ανέφερε τους λόγους για τους οποίους σταματά να ψηφίζει τα νομοσχέδια του Γιώργου, του πρώην τσάρου και του νυν υπάρχου της ελληνικής Βουλής. «Ψήφιζα χωρίς να ξέρω τι ψήφιζα… δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο να ψηφίζω, χωρίς να ξέρω τι ψηφίζω, όπως έκανα και με το Μνημόνιο Ι».

Τον Ιούλιο του 2011 ο βουλευτής Κοζάνης, Ελλάδας και ΠαΣοΚ, Αλέκος Αθανασιάδης δηλώνει κατά λέξη: «Δέχτηκα απειλητικά τηλεφωνήματα, ακόμη και από το εξωτερικό: Μην τολμήσεις να ψηφίσεις όχι, γιατί θα σε βρουν στο χαντάκι».

Υπερψηφίζοντας το Μεσοπρόθεσμο, ο βουλευτής Κοζάνης, Ελλήνων και ΠαΣοΚ δικαιολόγησε την επιλογή του: «Στον εργαζόμενο της ΔΕΗ, στον κάτοικο της περιοχής θα πω ότι εδώ και δύο μήνες έχω μπει στις μυλόπετρες. Με έχει συνθλίψει το σύστημα, με έχουν συνθλίψει τα συμφέροντα».

Η ίδια εφημερίδα που φιλοξένησε, μεταξύ πολλών άλλων, και τις δηλώσεις Αθανασιάδη και την επιστολή παραίτησης Ρομπόπουλου, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου δημοσιεύει ανώνυμες εξομολογήσεις ανώτερων και ανώτατων κυβερνητικών στελεχών των περιφερειών τους, των Ελλήνων και του ΠαΣοΚ. Ομολογούν πως τη στιγμή που οι υπογραφές του Μνημονίου έφεραν την τρόικα στην Ελλάδα «... ήμασταν σαν τις πόρνες μετά την πρώτη τους φορά… Από τότε έχουμε εκπορνευτεί τελείως. Έχουμε κάνει τα ίδια πράγματα πολλές φορές, χωρίς να αισθανόμαστε ίχνος ντροπής».

Η «διαπραγμάτευση» και η «μάχη» που δύο χρόνια τώρα ακούμε ότι δίνεται για εμάς, χωρίς εμάς, για το καταδικασμένο μέλλον των επόμενων από εμάς, συνοψίζεται στη φράση «Το μνημόνιο συντάχθηκε στο πόδι από εμάς και την τρόικα».

Οι περίεργες παλινδρομήσεις εκάστοτε βουλευτίσκων της κακιάς ώρας, έρχονται και δένουν σαν γλάσο πάνω στο καυτό κέικ της προδοτικής πολιτικής των τελευταίων δύο ετών. Έχει μεγάλη σημασία να τονίζουμε τις λέξεις πολιτική και βουλευτής και όχι κυβερνώντες και πασόκοι, όταν αναφερόμαστε στην εκτροπή του πολιτεύματος μίας χώρας. Άλλωστε και το πραξικόπημα του 1967, Χούντα των Συνταγματαρχών ονομάστηκε, όχι Δικτατορία τριών ανθρώπων που έτυχε να είναι και στρατιωτικοί…
  
Μιλώντας για κοινοβουλευτική χούντα, φτάνουμε και στον ύπαρχο αυτής. Τον άνθρωπο που παρεμβαίνει ακόμη και σε ενημερωτικές τηλεοπτικές εκπομπές, εκφυλίζοντας κάθε δευτερόλεπτο που περνάει, το Σύνταγμα το οποίο ο ίδιος δηλώνει πως όχι μόνο έχει ορκιστεί να υπηρετεί, αλλά ότι αποτελεί και πανεπιστημιακή του ειδίκευση.

Την αρχή έκανε με τα νομοσχέδια περί ευθύνης υπουργών και αναδρομικής απαλλαγής και διαγραφής πολιτικών και ποινικών ευθυνών όλων των δημοσίων πρώην και νυν πολιτευόμενων από το 1997 μέχρι και σήμερα, κάτι το οποίο ομολόγησε και ο ίδιος πως έχει πλήρη άγνοια. Φαίνεται πως και σε αυτήν την περίπτωση είτε μας δουλεύει, είτε παραδέχεται τα λόγια Ρομπόπουλου, περί πλήρης αδιαφορίας του τι νομοσχέδια υπογράφει.

Συνέχισε με την ουσιαστική κατάργηση του ανεξάρτητου τμήματος της ΕΛΣΤΑΤ, επιλέγοντας με μία ακόμη δημόσια ανακοίνωση του να ακυρώσει τα μη αρεστά σε αυτόν και τους δανειστές του, πορίσματα περί ελλειμάτων, ανάπτυξης και λοιπών greekstatistics, μέσα σε ένα απόγευμα. Μη αρεστά στους δανειστές ΤΟΥ και όχι δανειστές ΜΑΣ.

Ακολούθησε η διάσωση μίας ιδιωτικής τράπεζας, ενός ανθρώπου που αποδεδειγμένα και κάνοντας χρήση του νόμου περί επιστροφής των κλοπιμαίων, υπεξαίρεσε μερικές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, τη στιγμή που το Γενικό Λογιστήριο του κράτους την έκρινε παράνομη. Μία παρανομία που ο ίδιος ο αντιπρόεδρος- ύπαρχος χαρακτήρισε με τη σειρά του παράνομη, με το επιχείρημα ότι η απόφαση αυτή διέρρευσε στον Τύπο, συμπληρώνοντας, εμμέσως πλην σαφώς, πως όλοι όσοι "υπηρετούν" τη δημόσια τηλεόραση και τα άλλα κρατικά μέσα, οφείλουν να συμμορφώνονται στις υποδείξεις κυβερνητικών που έχουν στην κατοχή τους ονόματα και στοιχεία εκατομμυριούχων μεγαλοδημοσιογράφων.

Δηλαδή μία πληροφορία ακυρώνει την απόφαση ενός θεσμικού οργάνου της ελληνικής δημοκρατίας, γιατί δεν έπρεπε ποτέ να μαθευτεί. Οι πόρνες και τα ξεσκίσματα, δηλαδή, που δεν μαθεύτηκαν τότε αλλά ένα χρόνο μετά, τι είναι;

«Γενίτσαροι» και «πουτάνες» γέμισαν τα έδρανα του πρώην παλατιού της Αθήνας. Γενίτσαροι, πουτάνες και πραξικοπηματίες. Γενίτσαροι, πουτάνες, πραξικοπηματίες και προδότες ενός ολόκληρου έθνους…

Υ.Γ. 1 Είναι η πρώτη φορά που αναδημοσιεύω αποσπάσματα από καθεστωτικά μέσα. Και το κάνω για δύο καθαρά λόγους: Πρώτον, ότι είναι καθεστωτικά και δεύτερον, ότι ακόμη δεν έχουν διαψευστεί από κανέναν καθεστωτικό.

Υ.Γ. 2 Αντιγράφω από το άρθρο 120, το λεγόμενο Ακροτελευταίο Άρθρο του Συντάγματος:

«2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία»

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1