25 January 2012

Οι Δολοφόνοι #OpUkraine

Μία ανελέητη σφαγή ζώων λαμβάνει χώρα στις πόλεις της Ουκρανίας που το καλοκαίρι θα φιλοξενήσουν την ποδοσφαιρική “γιορτή” του UEFA EURO 2012. Η ομάδα των Anonymous δημοσίευσε ένα βίντεο με τις μεθόδους και τα φρικτά αποτελέσματα της σφαγής αυτής αλλά και μια λακωνική ανακοίνωση - προειδοποίηση. Το βίντεο είναι ΑΚΡΩΣ ακατάλληλο. Περιέχει πολύ σκληρές σκηνές από ρεπορτάζ του ειδησεογραφικού πρακτορείου Russia Today αλλά και Ουκρανικά ερασιτεχνικά πλάνα. Καλύτερα να μην το δουν παιδιά…




Aπό την ιστοσελίδα YourOnonNews:

Πολίτες του κόσμου,
Είμαστε οι Ανώνυμοι
Έχει πέσει στην αντίληψη μας ότι το UEFA EURO 2012 και η κυβέρνηση της Ουκρανίας έχουν εμπλακεί σε μια από τις πιο βίαιες, αιματηρές και συστηματικές σφαγές ζώων που έχει δει ποτέ ο πλανήτης. Μέχρι στιγμής 80.000 σκυλιά έχουν δολοφονηθεί στις πόλεις της Ουκρανίας στα πλαίσια της “εκκαθάρισης” των δρόμων για το ποδοσφαιρικό γεγονός του καλοκαιριού. Πάνω από 1 εκατομμύριο άνθρωποι έχουν ήδη υπογράψει μια σειρά αιτημάτων απευθυνόμενα απευθείας στην UEFA και την Ουκρανική κυβέρνηση, καλώντας να δοθεί ένα τέλος στις απάνθρωπες πρακτικές, αγνοώντας όμως κάθε διαμαρτυρία. Γιατί διερωτόμαστε; Η απάντηση είναι ξακάθαρα, το χρήμα. Η UEFA αλλά και η διοργανώτρια κυβέρνηση της Ουκρανίας κερδίζουν εκατομμύρια από αυτήν τη “γιορτή”. 250.000 ακόμη ζωές σκυλιών θα χαθούν ως την έναρξη του EURO 2012 και η UEFA εξακολουθεί να αρνείται οποιασδήποτε παρέμβασης στη σφαγή της Ουκρανίας, δηλώνοντας πως δεν δεν μπορούν να εμπλακούν σε θέματα που δεν έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο, ακόμη και αν στην πράξη έχουν. Η UEFA έχει δωρίσει δύο φορές από 8.000 ευρώ για τη στείρωση των αδέσποτων σκυλιών και γατιών των πόλεων της Ουκρανίας αλλά και 196 εκατομμύρια ευρώ για τα μπόνους της διοργάνωσης. Ποιον θα πρέπει να κατηγορήσουμε; Σε ποιον πρέπει να στραφούμε; Είναι εύκολο.
Στον πρόεδρο της UEFA Michel Platini και τον Ουκρανό πρόεδρο Victor Yanukohvic. Είστε και οι δύο οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για αυτή τη σφαγή. Όταν τόσοι διεθνείς οργανισμοί προστασίας ζώων προσφέρουν τη τεχνογνωσία τους και τη βοήθεια τους για τη διάσωση των αδέσποτων ζώων στις πόλεις της Ουκρανίας, δεν δείξατε κανένα ενδιαφέρον. Ισχυρίζεστε ότι δεν υπάρχουν αρκετά χρήματα για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διάσωσης των ζώων, αλλά έχετε τα χρήματα να αγοράσετε κινητά κρεματόρια αξίας 20.000 δολαρίων. Οι πράξεις σας παραβιάζουν την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων των Ζώων και κάθε ανθρώπινη ηθική αξία!

Εμείς οι Ανώνυμοι σας προσφέρουμε την Operation Ukraine. Θα παλέψουμε εναντίον κάθε παράβασης δικαιωμάτων ανθρώπων αλλά και ζώων. Δεν θα σας συγχωρήσουμε ποτέ αυτό το Ολοκαύτωμα των σκύλων και δεν θα ξεχάσουμε τη λογοκρισία που επιβάλλετε στον κόσμο.
Στην κυβέρνηση της Ουκρανίας και την UEFA

We are Legion.
We do not Forgive.
We do not Forget.
You should have expected US.

#OpUkraine

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1