26 December 2011

VIP Νεοδημοκράτης

Μπροστά στις οικονομικές δυσκολίες που ταλανίζουν τη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη καθώς και τα πρόσφατα προβληματάκια με τα αεροδάνεια των κομματικών ταμείων, η Νέα Δημοκρατία προσανατολίζεται στην εφαρμογή της VIP κάρτας μέλους.
Οι κάρτες αυτές θα κοστίζουν ως 2.000 ευρώ και οι κάτοχοι της θα απολαμβάνουν τα ολοκληρωμένα προνόμια του σύγχρονου Νεοδημοκράτη. 
Παράλληλα, κάθε VIP μέλος θα έχει και τη δυνατότητα να δειπνεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα με τον μεγάλο αρχηγό της δημοκρατικής παράταξης, Αντώνη Σαμαρά. 
Στο μέλλον θα μπορεί να απολαμβάνει επιπλέον υπηρεσίες από τον πρόεδρο, ανάλογα φυσικά με την προσφορά του στην οικονομική ευημερία του κόμματος. 
Έτσι, οι κάτοχοι πολλαπλών καρτών VIP θα μπορούν να βλέπουν τον Αντώνη να βγάζει δύο φορές την ημέρα τον σκύλο τους βόλτα, να πετάει κάθε βράδυ τα σκουπίδια, να πλένει μια φορά την εβδομάδα το αυτοκίνητο, να διαβάζει κάθε απόγευμα με τα παιδιά τους τα μαθήματα της ημέρας και να αποτελεί τον άνθρωπο - μπαλαντέρ όποτε τους λείπει τέταρτος για μπιρίμπα.
Κάθε κάρτα VIP είναι και εισιτήριο διαρκείας της εξέδρας των επισήμων στα συνέδρια και τις ομιλίες του Αντώνη, ενώ κάθε μέλος θα παίρνει δώρο το κασκόλ, τη σημαία και έναν λούτρινο πυρσό του κόμματος.
Εφόσον το πείραμα πετύχει, το κόμμα προσανατολίζεται στην κυκλοφορία χρυσών και πλατινένιων VIP καρτών, με προνόμια που μόνο η αχαλίνωτη φαντασία του σύγχρονου νεοδημοκράτη μπορεί να περιγράψει. Ρουσφέτια και διορισμοί εξαιρούνται. Λεφτά δεν υπάρχουν. 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1