26 December 2011

Τουρκικές σκευωρίες

Μυστικά κονδύλια για εμπρησμούς ελληνικών δασών τη διετία 1995 - ’97 αποκάλυψε ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ, όταν κουμάντο στη γειτονική χώρα έκανε το μαθητούδι του Ανδρέα, Τανσού Τσιλέρ. 
Νιώθοντας το πνεύμα των Χριστουγέννων να τον διαπερνά, ο Τούρκος πολιτικός αποκάλυψε το μεγάλο μυστικό της τουρκικής διπλωματίας, που τόσο επιτυχημένα κατάφερε να κρύψει για 15 ολόκληρα χρόνια, από τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες. 
Λίγες μέρες πριν τελειώσει το μαγικό 2011, άρχισε να ξετυλίγεται ένα κουβάρι πολλών ερωτηματικών αναφορικά με τα δεινά που ταλανίζουν τη χώρα μας τα δύο τελευταία χρόνια. 
Δύσκολα μπορεί κανείς πια να αποσυνδέσει το φαινόμενο του Στρατηγού Ανέμου του Πολύδωρα, από αυτή τη σειρά “τυχαίων γεγονότων” που έπληξαν το κύρος του άρτια οργανωμένου ελληνικού μηχανισμού πρόληψης φυσικών καταστροφών. Τείνει έτσι να δοθεί επιτέλους μια επιστημονική ερμηνεία στο ανεξήγητο μέχρι στιγμής, φαινόμενο των Αυγουστιάτικων μελτεμιών, που για δεκαετίες βασανίζει τα μυαλά των Ελλήνων μετεωρολόγων.
Πληροφορίες θέλουν Τούρκους πράκτορες να βρίσκονται πίσω από μια σειρά πολλών ακόμη ύποπτων και ανεξήγητων περιστατικών, για τα οποία άδικα κατηγορήθηκε για χρόνια σύσσωμη η ελληνική πολιτική σκηνή.
Έτσι, το σκάνδαλο της φούσκας του χρηματιστηρίου δεν ήταν τίποτε άλλο παρά μια καλοστημένη προβοκάτσια Οθωμανών επενδυτών, που με τα μυστικά κονδύλια του Ερντογάν πόνταραν στη χρεοκοπία του συνόλου των ελληνικών μετοχών.
Ξεκαθαρίζει σιγά σιγά και το τοπίο της εμμονής της ελληνικής τηλεόρασης στις χλιδάτες τουρκικές σαπουνόπερες που κατέκλυσαν τα ελληνικά νοικοκυριά. Δεν ήταν τίποτε άλλο, παρά μια υποθάλπτουσα αυθυποβολή αναζήτησης του εύκολου καταναλωτικού νεοπλουτισμού με κάθε λογής θαλασσοδάνεια που υπερχρέωσαν τους Έλληνες καταναλωτές.  
Απτές αποδείξεις φαίνεται να υπάρχουν αναφορικά με το σχέδιο ανάληψης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Χρηματιζόμενοι Αθάνατοι φέρονται ως αποδέκτες μεγάλων χρηματικών ποσών από Τούρκους διπλωμάτες, με σκοπό την ανάθεση της διοργάνωσης σε μια ανέτοιμη και αδύναμη οικονομικά Αθήνα, ανίκανη να αντεπεξέλθει στην ευθύνη μιας τέτοιας υπερπαραγωγής.
Η τουρκική προπαγάνδα δεν σταματά εδώ. Άκρως απόρρητες πηγές θέλουν το έπος της Πορτογαλίας του 2004, να αποτελεί ένα άρτια στημένο θρίαμβο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μυστικοί πράκτορες σε συνεργασία με παράνομα πρακτορεία στοιχηματισμού, έριξαν όλα τους τα πονταρίσματα στην παρέα του Ζαγοράκη, αποφέροντας τεράστια κέρδη στο τουρκικό δημόσιο.
Επιπλέον, οι ελληνικές αρχές βρίσκονται ένα βήμα πριν την αποκάλυψη του μεγαλειώδους σχεδίου μιας σειράς σαμποτάζ σύγχρονων οπλικών συστημάτων που καθόλα νόμιμα προμηθεύεται εδώ και χρόνια ο ελληνικός στρατός. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι ασφαλώς τα ολοκαίνουρια υποβρύχια που τόσο άδικα κατηγορήθηκαν οι φίλοι μας Γερμανοί κατασκευαστές ότι μπατέρνουν. 
Τέλος, ειδική μνεία θα πρέπει να δοθεί στις επανειλημμένες απόπειρες πληγής της ελληνορθόδοξης ιστορίας, με τα κατασκευασμένα σκάνδαλα του Βατοπεδίου, της σατανικής σπίλωσης της προσωπικότητας του εν Χριστώ αδερφού Εφραίμ αλλά και των συνεχιζόμενων προσπαθειών απόδοσης της ελληνικής επανάστασης του ’21 σε αγανακτισμένους Τούρκους της Πελοποννήσου. 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος φέρετε να επιμελείται προσωπικά το πρωθυπουργικό πρωτοχρονιάτικο διάγγελμα, που θα απαριθμεί και θα κατονομάζει αναλυτικά κάθε ύποπτα και προς εξέταση σκανδαλώδη περιστατικά για τα οποία πρώην και νυν βουλευτές, υπουργοί και πρωθυπουργοί κατηγορήθηκαν και λοιδορήθηκαν τόσο άδικα.
Θορυβημένες οι αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης εξετάζουν το ενδεχόμενο η κρίση χρέους που βασανίζει τη ζώνη του ευρώ να προκλήθηκε από τη δράση της υποχθόνιας τουρκικής διπλωματίας, ενώ νέα στοιχεία που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας από τις αρχές του Βατικανού, θέλουν το φίδι που έδωσε το παράνομο καρπό στην Εύα, να είναι μεταμφιεσμένος Σελτζούκος πράκτορας.
(Καμία επίσημη αντίδραση δεν έχει προκαλέσει ακόμη η αποκάλυψη αυτή. Η διαδοχή στην αρχηγεία του ΠαΣοΚ, το νομοσχέδιο για τα διαζύγια και η αντίδραση του Καρατζαφέρη στη σύλληψη Εφραίμ, είναι ίσως πιο σημαντικά από αυτό.)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1