20 December 2011

Ούτε η ΔΙΑΣ δεν σε γλιτώνει

Ποτέ ξανά να μη δει η χώρα τέτοια καταστροφική πολιτική όπως αυτή των δύο τελευταίων ετών, μας παρακάλεσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ρεζιλέψαμε τους Έλληνες, τους δώσαμε επιδόματα με λεφτά που δεν ήταν δικά μας και μπήκαμε στο μνημόνιο λανθασμένα, συμπλήρωσε ο υπουργός.
Στην ερώτηση γιατί αυτός σαν μέλος του υπουργικού συμβουλίου δεν είπε καμιά κουβέντα μιας και για δυο χρόνια έβλεπε τη χώρα να διαλύεται, απάντησε ότι ήταν απασχολημένος με τα βαφτίσια της ομάδας ΔΙΑΣ.
Ο Μιχάλης ήθελε να την ονομάσει Ερμής, που πάνω στα φτερωτά του Απρίλια θα μαρσάρει το γκάζι της δικαιοσύνης. Η γυναίκα του πάλι, σαν την Ήρα της μυθολογίας του τα ‘χωνε για τις μαλακίες που καθόταν και σκεφτόταν, όπως τα 'χωνε η θεά στο βασιλιά του Ολύμπου για τα ξενογαμήσια του. Μόνο ο Άδωνης έχει τέτοια βίτσια, του φώναζε, δεν θες να σε συγκρίνουν με κείνο το πράμα. 
Έτσι το ΔΙΑΣ έγινε στο μυαλό του Μιχάλη το ιδανικό όνομα της νέας μηχανοκίνητης αστυνομικής του ομάδας. Αλλά ώσπου να καταφέρει να την καμαρώσει, τον αλλάξαν υπουργείο οι αλήτες. Επομένως, δυο χρόνια μετά, τι να κάνει το παιδί; Όλα σκατά τα βρήκε.
Το μόνο πια του απομένει, είναι να μας απαντήσει σε τρία πολύ απλά ερωτήματα. Πώς λέγεται ο συνένοχος σε ένα έγκλημα; Τι κάνει ο λαός στους προδότες του; Και για πόσο μαλάκες μας έχει περάσει;

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1