20 December 2011

Σφυροδρέπανες απορίες

Πολλά τα χτυπήματα της μοίρας από το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας τις δύο τελευταίες μέρες. Τόσα που χρειάζεται λίγος χρόνος για να συνέλθεις.
Σύμφωνα με τη Γενική Γραμματέα του ΚΚΕ Αλέκα, μια ένωση της αριστεράς όπως την ονειρεύεται ο ροζ Τσίπρας και το συνάφι του, το μόνο που θα καταφέρει είναι την ανασύσταση και αντεπίθεση νέων αστικών δυνάμεων.


Για την Αλέκα, μια κουλτουρό-αριστερά του 30% θα ‘ρθει μόνο και μόνο για να κάνει τους δαίμονες αστούς να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να επιστρέψουν ξανά παντοδύναμοι, έτοιμοι να τα γαμήσουν όλα. 
Μια υπεράνω Παπαρήγα, δεν πρόκειται ποτέ να δώσει αυτή τη χαρά στο ποταπό καπιταλιστικό μονοπώλιο. Γιατί δηλαδή να κυβερνάς, όταν ξέρεις ότι ο κόσμος θα μπορεί και πάλι μετά από τέσσερα χρόνια να ψηφίσει κάποιον άλλο;
Στην τελική, αφού ούτε κι εσύ η ίδια δεν πιστεύεις ότι μπορείς να κρατήσεις τη διακυβέρνηση σου ούτε για δυο ψωροτετραετίες, άσ’ το να πάει στο διάολο. Όσο για σένα Τσίπρα, τράβα και κουρέψου τραβεστοκομμουνιστή.
Θα μπορούσε βέβαια να γίνει κάτι διαφορετικό, αλλά μόνο υπό προϋποθέσεις. Να κυβερνούσαν μόνο οι δικοί σου Αλέκα. Κανείς άλλος. Τι να τις κάνουμε τις κάλπες γλυκιά μου κομμουνίστρια, όταν το όνειρο της δικτατορίας του προλεταριάτου μας χτυπάει την πόρτα;
Κατάργηση του κοινοβουλευτισμού και πόρευση με το ΚΚΕ; Αυτά είναι η προπαγάνδα του μονοπωλίου και του αστικού βρώμικου τέρατος, που μπροστά στον τρόμο της καπιταλιστικής κατάρρευσης ψάχνει τρόπο να χτυπήσει όπως μπορεί το λαϊκό κίνημα.
Θα το δεχθώ. Εξήγησε μου κάτι σε παρακαλώ. Γιατί καλή μου Αλέκα, γραμματέα της δημοκρατικά εκλεγμένης κοινοβουλευτικής παράταξης, έστειλες τα συλλυπητήρια και τη συμπαράσταση σου στο νεκρό Βορειοκορεάτη σφαγέα;     

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1