28 December 2011

Γαλαζοαίματες εμπνεύσεις

Χριστουγεννιάτικη ρεβενιόν στα πόδια της λαίδης Άντζελας έκανε ο επίδοξος αρχηγός του ΠαΣοΚ, πρώτος στις δημοσκοπήσεις, κυρίαρχος της μεγάλης σοσιαλιστικής παράταξης και μελλοντικός δολοφόνος του παπανδρεϊσμού, Ανδρέας Λοβέρδος. 




Συνεπαρμένος μεταξύ της φωτιάς στα Σαββατόβραδα και τις Μαργαρίτες που μαδάει, ο μεγάλος υπουργός πήρε τη δύναμη να παρέμβει δυναμικά στις πολιτικές εξελίξεις του τόπου μας.
Με ολύμπια ψυχραιμία και ηράκλεια αυτοπεποίθηση μπαίνοντας στο πολιτικό συμβούλιο του κόμματος και βλέποντας τον ιμιτασιόν μουστακαλή ηγέτη του να μασάει και πάλι τα λόγια του περί αποχώρησης, πήρε το λόγο και με πύρινα λόγια απαίτησε μια απάντηση εδώ και τώρα.
Ένα σφηνωμένο γαρύφαλλο στην γκρίζα χαίτη του μελλοντικού μας ευεργέτη, απομεινάρι του ποταπού του ρεβεγιόν, κόντεψε να χαλάσει την μπενχουρική του είσοδο, αλλά την τελευταία στιγμή με μια απότομη γυροβολιάρικη ζεϊμπεκιά κοίταξε με τα Μάτια του που Εξαιρούνται, τον μικρό Γιώργο, ο οποίος πράσινος σαν το γερμανικό παπάκι κάθισε κάτω αμίλητος, κοιτάζοντας με νάζι τον αρκούδο - Αθανασάκη.  

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1