07 December 2011

Στα νταμάρια της Πεντέλης

Να φύγουν από την Αθήνα οι ταραχοποιοί διαδηλωτές που κάθε φορά που κατεβαίνουν στις πορείες, κάνουν τα πάντα γης μαδιάμ καταστρέφοντας τις περιουσίες του κόσμου και κοπανώντας τα κακόμοιρα τα ΜΑΤ, ζήτησε ο αδερφός του νέου κυβερνητικού εκπροσώπου του Άδωνι και του Βορίδη.
Συνεχίζοντας το συλλογισμό του σε ζωντανή μετάδοση πρότεινε να σταματήσουν όλοι αυτοί οι ταραξίες να κατεβαίνουν στο Σύνταγμα για να διαμαρτυρηθούν και να πάνε κάπου αλλού. Την ίδια στιγμή, τα όργανα της τάξης συγκρατούσαν τη ψυχραιμία τους και δεν γάζωναν τον κόσμο στο σημείο που ο ένδοξος συνάδελφος τους βρέθηκε πριν από τρία χρόνια αντιμέτωπος με ένα μαινόμενο πλήθος, όπως άλλωστε μαρτύρησαν και οι ηχητικές επενδύσεις του επίμαχου βίντεο εκείνης της νύχτας.
Καλό θα ήταν λοιπόν όλοι αυτοί που σκοπεύουν να διαταράξουν την ησυχία των πουτάνων της Πατησίων, των παράνομων μπουρδέλων της Φυλής, των νταβατζήδων της Αθηνάς και των πρεζέμπορων της Ομόνοιας, να απομακρυνθούν από το ήρεμο κέντρο της πρωτεύουσας και να πάνε να κάνουν το κομμάτι τους στα νταμάρια της Πεντέλης.
Σύμφωνα με το σκεπτικό του αδερφού εκπροσώπου, εκεί θα προμηθεύονται με άφθονο μάρμαρο να κάνουν την πλάκα τους με τα ΜΑΤ, δίχως να σπάνε πια τον πολύπαθο Τερκενλή και τα Μακ Ντόναλντς του Συντάγματος. 
Θα μπορούσαν να στηθούν και εικονικά τραπεζικά καταστήματα για να ξεδίνουν ακόμη περισσότερο, μιας και έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που είδαν ένα από αυτά να φουντώνει, έχοντας μέσα του ζωντανούς ανθρώπους.
Υπάρχει, όμως, ένα σοβαρό πρόβλημα με το όλο αυτό εγχείρημα. Θα χρειαστούν περισσότερα από ένα ελικόπτερα για να μεταφέρουν όλους αυτούς στα αστυνομικά τους τμήματα μετά το τέλος των επιχειρήσεων και η κρίση που χτύπησε το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ κάνει τα πράγματα κομματάκι δύσκολα. 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1