16 November 2011

Όλοι οι καλοί χοράνε

38 χρόνια πέρασαν από την ημέρα του Πολυτεχνείου και όπως φαίνεται η ιστορική σχολή είχε μέσα, αλλά κι απ' έξω, ένα κάρο "καλό κόσμο". 
Είχε τη Μαρία Δαμανάκη, τον Δημήτρη Ρέππα, τον Χρήστο Παπουτσή, αλλά και τον Γρηγόρη Ψαριανό. Ναι αυτόν τον αριστερό που μετά το “όλοι μας τα φάγαμε” αποφάσισε να αποχωρήσει από την ψήφιση εμπιστοσύνης των ακροδεξιών υπουργών. 
Είχε και πολλούς άλλους που καυχιούνται ότι κι αυτοί “αντιστάθηκαν” στη χούντα των συνταγματαρχών, για την αποκατάσταση της δημοκρατίας μας. Βέβαια αν τους μετρήσεις όλους, σαν να μαζεύονται πολλοί για να κάνεις σεφτέ και να λογαριάσεις πόσοι ήταν τελικά. Αλλά τι να κάνουμε, το κίνημα τους χώρεσε.
Είχε όμως κι απ’ έξω ένα κάρο κόσμο. Είχε τους ιδρυτές της ΕΠΕΝ του Βορίδη. Είχε τους εκπροσώπους της Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών του Άδωνι. Είχε και τους βασανιστές των “Αντιευρωπαϊστών”, κατά τον πρόεδρο Καρατζαφέρη. 
Μιας και όλοι αυτοί ξαναβρεθήκαν μετά από τόσο καιρό μαζί, για να κυβερνήσουν παρεούλα την Ελλάδα και να υπηρετήσουν τη δημοκρατία της, δεν κάθονται δύο χρονάκια ακόμη να της κάνουνε και τα 40;

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1