15 November 2011

Εμείς και οι Άλλοι

Μίλησε χθες ο Καρατζαφέρης στον εκπρόσωπο της Τριάτεραλ και παρατηρητή της Μπίλντερμπεργκ, περί συγκυβέρνησης, διακυβέρνησης και πατριωτικής δημοκρατίας.
Όταν έχεις έναν τέτοιο τύπο απέναντί σου, δεν χρειάζεται να τον ρωτήσεις και πολλά. Όταν έχεις στο “πιο επικίνδυνο, ακόμα πιο επικίνδυνο και από το Ιντιμίντια, με την προδοτική πολιτική για την οποία όλοι οι Έλληνες έπρεπε να αντιδράσουν και να ξεκινήσουν τον πόλεμο” -σύμφωνα με δικά του λόγια- κανάλι, τον αρχικωλοτούμπα κυβερνητικό εκπρόσωπο, τότε απλά τον αφήνεις να παίξει μπάλα μόνος. 
Και τι είπε δηλαδή; Ότι ΠαΣοΚ, ΛαΟΣ και Νουδού, είναι όλοι τους μια απ’ τα ίδια. Ο σύντροφος Γεώργιος με τον σύντροφο Βορίδη θα σκαρφαλώνουν στα κάγκελα της δημοκρατίας, σπάζοντας τα δεσμά του φασισμού με χειροποίητα τσεκούρια. Και δίπλα τους ο σύντροφος Μίμης με τον Άδωνι, να λένε ναι στην πτώχευση και να γράφουν παρέα το επόμενό τους βιβλίο, πνίγοντας τον πατριωτικό τους καημό.
Αλλά δεν το άφησε εκεί. Δύο είναι τα στρατόπεδα για τον κονφερασιέ. Οι Ευρωπαϊστές και οι Κομμουνιστές. Οι Καρατζαφέρηδες, οι Παπανδρέου, οι Σαμαράδες, οι Παπαδήμοι και οι άλλοι. Σε “Ευρωπαϊστές και Κομμουνιστές” είναι χωρισμένοι οι Έλληνες σήμερα, κατά τον πρόεδρο Καρατζαφύρερ. 
Σε λίγο καιρό θα ακούμε, δίχως να λέμε κουβέντα ότι “Ευρωπαϊστής ίσον Έλληνας” και “Εχθρός της Ευρώπης ίσον Εχθρός του Κράτους”.
Μα, ο Γιωργάκης αριστερός δηλώνει. Ο Βενιζέλος το ίδιο. Ο Μίμης, η Εύα, ο Γιαννάκης ο Βούρος και τα άλλα τα παιδιά, όλοι αριστεροί δηλώνουν. Σύντροφοι και συναγωνιστές. Αυτοί, όμως δεν είναι που κάθονται πλάι- πλάι με τον “Ευρωπαϊστή”; Αυτοί δεν είναι που με τα ποσοστά τους πιο κάτω και από τον παλιό τον ΦΠΑ, αυτοαποκαλούνται “σοσιαλιστές”;
Εμείς και οι άλλοι λοιπόν. Κάποτε, αυτοί οι άλλοι λέγονταν βάρβαροι, αμόρφωτοι, μαύροι, Εβραίοι, τσιγγάνοι, ομοφυλόφιλοι και κομμουνιστές. Σήμερα λέγονται αντι- Ευρωπαϊστές. 

Ετοιμαστείτε. Έρχονται κι άλλα. Έρχονται τέτοια, που η τρόικα των ξένων δεν θα πλησιάσει καν την ελληνική. ΛαΟΣ-ΠαΣοΚ-ΝΔ θα μας δείξουν πόσο καλά τα πάμε όταν οι έξω μας αφήνουν να σκοτωθούμε μεταξύ μας. 
Και μετά; Μετά δεν θα ‘μαστε πια εμείς και οι άλλοι. Θα μείνουν μόνοι τους οι εμείς...

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1