13 October 2011

Μπατσό- Ριάλιτι

Μαζεύτηκαν τα συνδικάτα και οι εκπρόσωποι των Ελλήνων αστυνομικών στην έδρα των ΜΑΤ, για να συζητήσουν περί «αστυνόμευσης και ανθρωπίνων δικαιωμάτων». Παρόν στη γιορτή αυτή και ο Υπουργός Κακοποίησης του Πολίτη, ο Χρήστος -Νέο Σκυλί της ΕΣΑ- Παπουτσής.

Αφού άκουσαν χωρίς καμία προσοχή, τις αδιάφορες σε αυτούς ομιλίες περί ανθρώπων που υπέφεραν και ακόμη υποφέρουν, από την απόδοση της δημοκρατικής δικτατορίας των γκλομπ, των δακρυγόνων και της κρότου λάμψης, στο βήμα ανέβηκε ο Υπουργός.

Εκφράζοντας την απορία του ως προς το λόγο για τον οποίο υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που περιμένουν να τους ζητήσει συγγνώμη, σχολίασε την παρουσία δημοσιογράφων και τεχνικών σε πορείες και διαδηλώσεις.

Ο Χρήστος Παπουτσής ζήτησε από τους υπηρέτες της ενημέρωσης, την ώρα που βρίσκονται στο κέντρο της πρωτεύουσας μίας χώρας που στα χαρτιά διανύει περίοδο ειρήνης, να φορούν διακριτικά φωσφορίζουσα γιλέκα, σαν αυτά που φοράνε στη Λιβύη, το Αφγανιστάν και άλλα ειδυλλιακά σημεία του πλανήτη.

Τα γιλέκα αυτά, θα γράφουν από μπροστά «Αλήτης Ρουφιάνος Δημοσιογράφος» και από πίσω «Δεν πήρα εγώ τα κονδύλια του Μόσιαλου».

Επιπλέον, ζήτησε από τους ανθρώπους που με τις φωτογραφίες και τα βίντεο τους ρεζιλεύουν, από τον περασμένο Μάιο, το καλοκάγαθο πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας, να φορούν και κράνη με ειδικές κόκκινες βούλες στο μέτωπο, για να μπορεί να κεντράρει στόχο το γκλομπ του ΜΑΤατζή.

Συνεχίζοντας, ο άξιος διάδοχος του πνεύματος Ιωαννίδη, ζήτησε τα γιλέκα των ρουφιάνων να τα φορούν μόνο όλοι όσοι συμφωνήσουν να αποθανατίζουν αποκλειστικά μπάτσους με ανοιγμένα τα χειλάκια, συνταξιούχους ειδικοδυναμίτες που κυνηγούν τα αθώα παιδάκια της ΕΛ.ΑΣ. και επικίνδυνα για την αστυνομική υγεία αδέσποτα αναρχόσκυλα. Στο ερώτημα αν θα επιτρέπεται η καταγραφή ταραξιών κουκουλοφόρων, απάντησε ότι αυτό θα ήταν αντιδεοντογικό και αντισυναδελφικό για ολόκληρη την Ελληνική Αστυνομία.

Κατέστησε την προσοχή σε όποιον αρνηθεί να συμμετάσχει στο πρόγραμμα αυτό. Η φωτογραφία και το όνομα του θα μοιράζεται σε κάθε αξιωματικό των ΜΑΤ.

Όλο το οπτικοακουστικό υλικό, θα συγκεντρώνεται μετά από τις φασαρίες και αφού μονταριστεί καταλλήλως, θα παρουσιάζεται στην ελληνική Βουλή. Την κριτική επιτροπή θα αποτελεί ο ίδιος ο Παπουτσής, ο Αρχηγός της Αστυνομίας και ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Ο τελευταίος επιλέχθηκε αποκλειστικά και μόνο για το βαρύ σαν τα κιλά του, δημοκρατικό του όνομα.

Το πρόγραμμα θα προβάλλεται κάθε Κυριακή, στην πράιμ τάιμ ζώνη τηλεθέασης. Κάθε έδρανο θα είναι εφοδιασμένο με ένα ειδικό τηλεχειριστήριο, για τις ανάγκες της βουλευτικής ψηφοφορίας του πιο σαδιστή μπάτσου της εβδομάδας, ενώ παράλληλα θα προτείνεται και προς αποχώρηση, ο ειρηνικότερος ΜΑΤΑτζής του επταημέρου.

Την παρουσίαση του σόου θα κάνει ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Ρούλα Κορομηλά.  

Υ.Γ. Ο δημοσιογράφος Μανώλης Κυπραίου έχασε από μία βόμβα κρότου λάμψης την ακοή του. Αξίζει πραγματικά να διαβάσετε την ομιλία του στην εκδήλωση αυτή.  

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1