14 October 2011

Ιδιωτικά σκουπίδια δημόσιου δικαίου

Ο γιαουρτοϋπουργός Καστανίδης κινούμενος στα πλαίσια της κυβερνητικής πολιτικής δημοσίων συσσιτίων, βγήκε σήμερα στη Βουλή και τα κανάλια, μοιράζοντας αλήθειες. Για την ακρίβεια σκουπιδοαλήθειες. 

Προσπαθώντας να διευκολύνει όλους όσους μυξοκλαίνε στα κανάλια ότι δεν έχουν να φάνε κι άλλες τέτοιες αηδίες, είπε να τσεκάρει πόσοι λένε ψέματα. Άφησε λοιπόν τα σκουπίδια να τιγκάρουν τους δρόμους της Αθήνας για να διαπιστώσει πόσοι έχουν ακόμη λεφτά και αδειάζουν μανάβικα, χασάπικα και σούπερ μάρκετ.

Φίσκα οι κάδοι με αποφάγια, σάπια έπιπλα, λαμπατέρ, τηλεοράσεις και ότι άλλο μπορεί να βάλει ο νους. Γεμάτοι οι τενεκέδες με τα ψέματα των αχάριστων υποκριτών που ντροπιάζουν μία ολόκληρη χώρα βγαίνοντας και λέγοντας ότι δεν μπορούν να αγοράσουν ψωμί, γάλα κι άλλες τέτοιες ασυναρτησίες.

Κι εγώ δεν ξέρω πόσοι τόνοι λεμονόκουπες, ξερόψωμα, αποτσίγαρα ακόμη και εκτός εποχής πεπονοκαρπουζόφλουδα και χοντροκομμένες πατάτες σαπίζουν στους δρόμους της Αθήνας.

Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ο ίδιος ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος, ενημερώθηκαν για τον ελληνικό πλούτο που χάνεται καθημερινά, τα τελευταία σαράντα χρόνια. Αποφάσισαν λοιπόν, να επισπεύσουν την διάσωση της χώρας, με τον μοναδικό σοσιαλιστικό τρόπο που τη σώζουν τα τελευταία δύο χρόνια.

Συμβουλευόμενοι τον υπουργό υγείας Λοβέρδο, σιγουρεύτηκαν ότι με την ψύχρα που θα κάνει όλο το χειμώνα, ο Έλληνας δεν θα κινδυνεύει να πεθάνει από την πείνα. Τα αποφάγια του θα διατηρούνται αναλλοίωτα για βδομάδες.

Επιπλέον, τα παγωμένα και χωρίς πετρέλαιο για να ζεσταθούν σπίτια, θα μετατραπούν στα τελειότερα ερασιτεχνικά ψυγεία που θα διατηρούν όσα αποφάγια παραμένουν ανεκμετάλλευτα. Ένας εργαζόμενος ανά οικογένεια, αλλά ούτε ένας πεινασμένος δεν θα χωράει πια στην Ελλάδα του Γιωργάκη.

Όσον αφορά τις φήμες για πεινασμένους μαθητές, η υπουργός Διαμαντοπούλου έδωσε τη λύση. Εβδομαδιαίες σχολικές εκδρομές στους σκουπιδοτενεκέδες της γειτονιάς, θα εξασφαλίζουν στους μικρούς μαθητές το καθημερινό τους κολατσιό, ενώ όσα παιδάκια ψηλώνουν, θα βρίσκουν μία μεγάλη γκάμα πολυτελούς ρουχισμού και υποδημάτων, δίχως να μένει κανένα παραπονεμένο.

Τελειώνοντας το λόγο του, ο υπουργός Καστανίδης απείλησε τους απεργούς καταληψίες υπουργείων,  δημοσίων κτηρίων και σκουπιδότοπων, ότι από δω και μπρος θα ισχύσουν και για αυτούς, οι κανόνες που ισχύουν σε όποιον άλλο απεργεί σε τούτο εδώ τον τόπο: Δεν θα πληρώνονται.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1