01 October 2011

Μηνύματα αγάπης

Μπλόκαρε το σύστημα sms της ανεξάρτητης και μαχητικής ΕΡΤ από τα αμέτρητα μηνύματα λατρείας όλων όσων κλήθηκαν να στείλουν τα στοιχεία τους για να γλιτώσουν το νέο χαράτσι. Ο λόγος; Αριθμός αποστολής της ΕΡΤ είναι το 5416 και του τμήματος χαρατσίων του Υπουργείου Οικονομικών το 54160. 

Σύγχυση προκλήθηκε στους υπαλλήλους επεξεργασίας των sms της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης. Το μόνο που μέχρι τότε είχαν συνηθίσει να διαβάζουν ήταν τα μηνύματα αγάπης στην Μπήλιω Τσουκαλά, η λατρεία των χουντικών και γενικώς όλων των στρατόκαυλων στον Λάμπη Ταγματάρχη, τα μπινελίκια των βάζελων στα ερυθρόλευκα ουρλιαχτά του Πουρουπουπού  και οι Κυριακάτικες πρωινές παραγγελιές για το "Η Ζωή εν Τάφω" από θεούσες γιαγιάδες που τη βρίσκουν με τη μεγαλοβδομάδα.

Δεν είχαν αντικρίσει ποτέ μέχρι τώρα οι δύσμοιροι βολεμένοι γόνοι και ανίψια των μεγαλοδημοσιογράφων, μπινελίκια για Βενιζέλους, Τρόικες και χαράτσια. Άντε κάνα δυό τις τελευταίες μέρες από μερικούς φοιτητές και από φανατικούς του Σπύρου Παπαδόπουλου που από πέρσι έχουν κάνει κράτηση στο τηλεοπτικό πανηγυροτραπέζι του, αλλά ακόμα δεν έχουν πάει.

Όταν άρχισαν στην αρχή να μαζεύονται τα sms όλοι νόμιζαν ότι ξαφνικά οι Έλληνες παράτησαν την Πάττυ και τα τούρκικα σήριαλ και αποφάσισαν να στραφούν στην αντικειμενική ενημέρωση του Μόσιαλου και της «απέλυσα τον σοφέρ μου για να τα βγάλω πέρα» Έλλης Στάη. Ο ίδιος ο Λάμπης, θεώρησε προς στιγμήν ότι η ΕΡΤ εκτός από τα λεφτά των Ελλήνων φορολογούμενων, απέκτησε και ακροαματικότητα. Φευ...

Τα μηνύματα συγκεντρώθηκαν, όσα ήταν ρουσφετολογικού περιεχομένου δόθηκαν για περαιτέρω διερεύνηση στον Χρήστο Πρωτόπαπα, ενώ αυτά που πρόλαβαν να σωθούν, πριν την κατάρρευση του συστήματος, εστάλησαν στο Υπουργείο Οικονομικών. Εκεί θα ταξινομηθούν, θα μεταφραστούν στα αγγλικά και θα σταλούν στο πολιτικό γραφείο του Γιωργάκη, αφού αυτός δίνει τη μάχη και θα μας σώσει όλους... 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1