28 September 2011

Και ο ψωριάρης μόνος του

Διαδήλωσαν την Τρίτη οι ειδικοί φρουροί έξω από τη Βουλή, σε ένα πριβέ ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά από το ναό της δημοκρατίας, υπό την αμέριστη προστασία και συμπαράσταση των σε υπηρεσία συναδέλφων τους. 

Παρέδωσαν το ψήφισμα τους, σήκωσαν τα πανό τους, σφύριξαν τις σφυρίχτρες τους και λίγο πριν αποχωρήσουν ευχήθηκαν καλό βόλι στους συναδέλφους ΜΑΤατζήδες.

Η προσέγγιση του χώρου της ένστολης διαμαρτυρίας απαγορευόταν σε όσους αρνούνταν να φωνάξουν τρεις φορές «Είμαι πιστό σκυλί, είμαι πιστό σκυλί, είμαι πιστό σκυλί».

Τα σε υπηρεσία αδέρφια ΜΑΤατζήδες, μόλις σιγουρεύτηκαν πως και ο τελευταίος αγανακτισμένος μπάτσος είχε αποχωρήσει, ρήμαξαν στο ξύλο όποιον βρήκαν μπροστά τους, επιδεικνύοντας για μία ακόμη φορά τον ανδρισμό τους σε γυναίκες και παιδιά.

Αφού κατέβηκαν για το καθιερωμένο ποτάκι στα μπαράκια της Καπνικαρέας και πήραν μία τζούρα πολιτισμού στο θέατρο Παλλάς, κάνας δυό από αυτούς έβγαλαν τα πιστόλια τους απ’ τις θήκες μέσα στη μέση του δρόμου, για να τα καθαρίσουν.

Τόσους μήνες ζούμε ακριβώς την ίδια κώλο-ιστορία.

Συμπέρασμα όλων αυτών είναι ένα. Πρόκειται για τυχαίο και μόνο γεγονός, το ότι ακόμα δεν έχει δολοφονηθεί εν ψυχρώ κάποιος άνθρωπος, μετά από τις φρικαλεότητες που από το Μάιο ζει η Αθήνα. Όταν σωριαστεί κάτω από χτυπήματα αστυνομικών, μέσα σε πλήθος κόσμου ο πρώτος νεκρός, τότε η αρχή του τέλους τους θα έχει ξεκινήσει.

1 comment:

  1. αμα πρεπει να σκοτωθει διαδηλωτης για να ξεκινησει η αρχη του τελους, να το χεσω...

    πολυ καλο το αρθρο παντως

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1