28 September 2011

Αμάρτησα για τα ακίνητα μου

Συγκίνησε το πανελλήνιο το προσωπικό δράμα του απειλούμενου με φυλάκιση αντιπροέδρου Πάγκαλου, απ ‘τη στιγμή που υπερψηφίστηκε το νέο χαράτσι για τα ακίνητα.

Επτάμιση χιλιάρικα για το χαράτσι και δέκα χιλιάρικα για το φόρο ακίνητης περιουσίας πρέπει να πληρώσει ο Πάγκαλος στον Βενιζέλο. Δεν έχω να τα πληρώσω και πρέπει να πουλήσω κάτι αλλιώς θα με χώσει ο Μπένυ φυλακή, είπε με τρεμάμενη φωνή το λαϊκό παιδί του σοσιαλισμού.

Το Χαμόγελο του Χοντρού, οι Φίλοι Σουβλιστού αρνιού και παϊδακίου, η Πανελλήνια Φιλοζωική Εταιρία και ο Οργανισμός Παρατήρησης Κάπρων άνοιξαν ήδη λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος αποκλειστικά για τη σωτηρία του ιστορικού στελέχους του ΜΠΑΤΣΟΚ.

Με παρέμβαση του Προέδρου Ομπάμα ζητήθηκε από τον ίδιο τον Βενιζέλο να δείξει έστω και την ύστατη στιγμή ένα ίχνος ανθρωπιάς, για έναν συμπολίτη μας που αντιμετωπίζει το δράμα της πείνας, δίχως μάλιστα να μπορεί να το κρύψει.

Ο Βενιζέλος λέγεται πως είναι ανένδοτος και υποσχέθηκε ότι όπως και με τα ακίνητα του Τσοχατζόπουλου, έτσι και με τα σπίτια του Πάγκαλου, η αλήθεια θα λάμψει. Οι ξένοι δανειστές θα σωθούν, οι τράπεζες θα πλουτίσουν και τα κονδύλια για τα καινούρια χημικά της αστυνομίας θα παραδοθούν στα χέρια του Χρήστου, το σκυλί της ΕΣΑ, Παπουτσή.

Αν μέχρι το τέλος της εβδομάδας δεν βρεθεί μία λύση, ο αντιπρόεδρος Πάγκαλος θα γίνει μέσα σε λίγες μόλις μέρες, ο δεύτερος πολιτικός κρατούμενος του καθεστώτος, μετά τον Μάκη. Αυτό φυσικά θα προκαλέσει την οργισμένη αντίδραση του ΟΗΕ και του ΝΑΤΟ, με αποτέλεσμα οι δρόμοι της Αθήνας να γεμίσουν κυανόκρανους, ενώ τα αεροσκάφη του Σαρκοζί θα βομβαρδίζουν νυχθημερόν τον Πειραιά.

Ο Ελευθέριος Βενιζέλος, το αεροδρόμιο όχι το άγαλμα της Βουλής, ως γερμανικό έδαφος θα εξαιρεθεί των βομβαρδισμών, αφού αυτή η πράξη θα θεωρηθεί αιτία πολέμου από το Βερολίνο.

Στην ερώτηση γιατί ψήφισε υπέρ του νέου χαρατσίου αφού ούτε και ο ίδιος δεν μπορεί να το πληρώσει, ο Πάγκαλος απάντησε πως ήταν αργά, δεν είχε φάει τη μεσημεριανή του μεγάλη σαλάτα και το πέρασε για το νέο εβδομαδιαίο μενού του εστιατορίου της Βουλής. 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1