23 September 2011

Το καφενείο της Βουλής

Γομάρια, ψευτοκουτσαβάκια και αβδηριτισμένοι μαζευτήκαν στο καφενείο της Βουλής να μαλλιοτραβηχτούν. Αιτία η λήξη της τρέχουσας σύμβασης παραχώρησης βουλευτικών αυτοκινήτων. 

Οι εκπρόσωποι του ΛΑΟΣ ζήτησαν τη μίσθωση σπορ διθέσιων Άστον Μάρτιν, μιας και ο μυστικός τους αγώνας για τη σωτηρία της πατρίδας μας, ξύπνησε μέσα τους τον 007.

ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και Δημοκρατική Αριστερά απαίτησαν μία παρτίδα Λάντα Κλάσικ. Όμως μιας και η συγκεκριμένη σοβιετική γραμμή παραγωγής έχει κλείσει εδώ και χρόνια, το Υπουργείο Εξωτερικών βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την επαναστατική κυβέρνηση της αποκλεισμένης Κούβας, για άμεση εισαγωγή του μοντέλου στη χώρα μας, αφού ο Πούτιν δεν μας μιλά από τότε που τον φτύσαμε για το ΔΝΤ.

Άρμα Πολιτών και λοιποί ημι-ανεξάρτητοι βουλευτές ζήτησαν την παραχώρηση αναδιπλώμενων ποδηλάτων, μιας και η αποχώρηση τους από τα παραδοσιακά κέντρα εξουσίας πραγματοποιήθηκε μόνο και μόνο για την επανάκτηση του δικαιώματος κυκλοφορίας στο δρόμο χωρίς να τους φτύνουν.

Η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, με την αμέριστη συμπαράσταση συγκεκριμένων πρώην πρωθυπουργών, βουλευτών και υπουργών των δύο μεγάλων κομμάτων, απαίτησαν την άμεση παραγγελία καινούριας παρτίδας αυτοκινήτων Ζίμενς. Λόγω βάσιμων αμφιβολιών για την ύπαρξη τετράτροχου μοντέλου από τη συγκεκριμένη γερμανική πολυεθνική, έχει ήδη σχηματιστεί πενηνταμελής εξεταστική επιτροπή δια την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης. 

Κυριάκος και Ντορούλα αποποιήθηκαν του προνομίου, μιας και κινούνται άνετα με την οικογενειακή λίμο.

Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ ζήτησε ελικόπτερο.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1