23 September 2011

Οι αναλώσιμοι

Συνταγματολόγο και όχι Συνταγματάρχη αποκάλεσε τον αντιπρόεδρο- στρατάρχη ο θρασύτατος Αλέξης. Αυτή η τεράστια προσβολή του τιποτένιου βουλευτίσκου στο πρόσωπο του εθνικού μας προστάτη μόνο με αίμα ξεπλένεται. Με το αίμα του ελληνικού λαού…




Αναπολώντας τη γραφική εποχή των κάρων με τα πτώματα της μεσοπολεμικής Αθήνας, ο αντιπροεδρεύων στρατάρχης, αφού ευχαρίστησε τον άξονα της τρόικας, πέταξε στα μούτρα μας στεγνά και ασάλιωτα τα υπολείμματα από τα παντεσπάνια της Αντουανέτας: «Το ότι πτωχεύουν οι Έλληνες δεν σημαίνει ότι πτωχεύει και η χώρα».

Στα πρότυπα του αλήστου μνήμης «Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω και όλοι οι άλλοι να πάνε να γαμηθούνε», έχοντας κάθε επίγνωση των λεγομένων του, ο αντιπρόεδρος- στρατάρχης μας έκανε επιτέλους λιανά αυτή τη φανταστική μάχη που μας πιπιλάει εδώ και τόσους μήνες το μυαλό ότι δίνει ο πρωθυπουργός- φάντασμα.

Αυτός ο «πόλεμος» του στρατάρχη- αντιπροέδρου στο πλάι του συμμαχικού άξονα της τρόικας, δεν διαφέρει σε τίποτα από κάθε άλλο κλασσικό πόλεμο που έχουμε ζήσει μέχρι σήμερα.

Όπως τα αναλώσιμα φανταράκια ρίχνονταν σαν πρόβατα στη σφαγή για να προστατέψουν το γιοφύρι της πλάκας, έτσι και οι αναλώσιμοι Έλληνες ρίχνονται στην εξαθλίωση και τα χαράτσια μόνο και μόνο για να μην χαθούν οι τόκοι των συμμάχων.

«Οι Έλληνες πτωχεύουν, δεν πτωχεύει η χώρα» λοιπόν, ή σε ελεύθερη μετάφραση «Είσαστε όλοι σας αναλώσιμοι και δεν μου καίγεται καρφάκι»…

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1