25 September 2011

Τέρμα τα παραμύθια

Καλά ήταν τόσο καιρό τα αστειάκια, οι τηλεοπτικοί ψευτοαγανακτισμοί, οι έντυπες κωλοτούμπες και τα ραδιοφωνικά πισωγυρίσματα. Το κουτόχορτο τελείωσε.

Ένας «μετανιωμένος» δήθεν αντιεξουσιαστής, πρώην αντιμνημονιακός και νυν φιλολαϊκός, θεωρεί καθήκον του να κατακεραυνώνει με φλόγες να πετάγονται από τα μάτια του, την εδώ και δύο σχεδόν χρόνια δήθεν «αναλγησία» των ιδιωτικοποιήσεων, συγχωνεύσεων και κλεισιμάτων όλων των δημοσίων φορέων- κηφήνες

Οι ίδιοι «μετανιωμένοι» δήθεν αντιεξουσιαστές, πρώην φιλομνημονιακοί και νυν φιλολαϊκοί θεωρούν καθήκον τους να στήσουν σήμερα στα δέκα τηλεοπτικά βήματα τους «ανίκανους» διαχειριστές της κρίσης, που τάχα μου ενάμιση χρόνο τώρα μουλαρώνουν μπροστά στις επιταγές των εταίρων- δανειστών μας.

Ας πει ένας από αυτούς τους «φωστήρες» του κατακαημένου Έλληνα, πότε πέσαν οι υπογραφές για τις πολυπόθητες αποκρατικοποιήσεις; Ας μας δώσει μία λίστα με τις χρηματιστηριακές και μεταπωλητικές αξίες ΔΕΚΟ, Δημοσίων Οργανισμών και Υπηρεσιών, ακινήτων, οικοπέδων και κάθε λογής περιουσιών, την επόμενη μέρα της υπογραφής του πρώτου Μνημονίου.

Πόσες να ήταν, άραγε τότε, οι δημόσιες αυτές περιουσίες προς πώληση μέσα σε εκείνη την περίφημη λίστα των 50 δισεκατομμυρίων; Όσες και να ήταν πίσω στο 2010, σήμερα μόνο και μόνο τον Γενικό Δείκτη του ΧΑΑ να κοιτάξεις, θα πρέπει να είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ οι διπλάσιες.

Συνεχίστε αστροπελέκια μας και δήθεν υπηρέτες του λαού, να φοράτε τη μάσκα του Ζορρό, πιστεύοντας ότι από τη φωνούλα σας και μόνο, δεν μπορούμε να σας αναγνωρίσουμε.

Πιπιλίστε την καραμέλα των πελατειακών σχέσεων του στενού κορσέ του δημοσίου τομέα ως το μόνο κόλλημα της ιστορίας, που η αλήθεια της είναι τόσο ξεκάθαρη: Τέλος του 2010 ο Γενικός Δείκτης της Αθήνας έκλεισε στις 1413,9 μονάδες με ετήσια απώλεια 35,6%. Σεπτέμβριος του 2011 ο ίδιος δείκτης είναι στις 707,9 μονάδες.

Και εσείς ψευτοπαλικαράδες συνεχίστε να κατηγορείτε τους κυβερνητικούς για αναλγησίες, κολλήματα και πράσινα άλογα...

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1