15 September 2011

Τον άρτον ημών

Εικοσιπέντε λεπτά με τον Νικολά και την Άνγκελα και ένα sms του νέου Γερμανού πρωθυπουργού και επικεφαλής της αντικρατρομοκρατικής οργάνωσης «δύναμη κρούσης» χρειάστηκαν, για να διπλασιαστεί το φιρμάνι για τα διαμερίσματα, τις στάνες, τα κοτέτσια, τους αχυρώνες και τα σκυλόσπιτα.

Μπροστά στην έντονη φημολογία της ισόποσης φορολόγησης κοσμικών και ενάρετων θρησκευόμενων περιουσιών, οι καμπάνες ολόκληρης της επικράτειας ήχησαν πένθιμα, η Αγία Λαύρα προμηθεύτηκε ξανά τη σημαία της επανάστασης και το τριανταπεντάμετρο σκάφος του Εφραίμ εξοπλίστηκε με πυραύλους πάτριοτ και τοξικά αέρια λιβανιού.

Μετά από παρέμβαση του ίδιου του Αγίου Πνεύματος, μέσω των εγκόσμιων εκπροσώπων του φυσικά,  θεία φώτιση έλουσε τα καλώδια και τις οθόνες της iΤηλεδιάσκεψης. Της διπλασιασμένης φορολόγησης υπέρ της σωτηρίας του κράτους εξαιρέθηκαν αμέσως οι μονές, τα μοναστήρια, τα παρεκκλήσια και τα προκάτ εκκλησάκια των βιλών της Μυκόνου.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έσπευσε να χαρακτηρίσει το μέτρο αυτό δίκαιο και ίσο για όλους. Πάνω στο κλίμα αυτής ακριβώς της ισότητας και ισονομίας, δεν εξαιρέθηκαν ούτε οι άνεργοι, ούτε οι πολύτεκνοι, ούτε οι ανάπηροι, αλλά ούτε και οι πασόκοι.

Οι παλινωδίες και προχειρότητες του χαρατσίου- τραμπολίνο, που κάθε τρεις μέρες παίρνει και από 10 ευρώ μπόι, χαρακτηρίστηκαν από τον υπουργό άμυνας «εξειδίκευση» και από τον αντιπρόεδρο και υπουργό οικονομίας «ασφάλιστρο κινδύνου». Στο άκουσμα αυτών ο λαός ανακουφίστηκε, γνωρίζοντας πια πως το μέλλον του εξειδικεύτηκε στον τομέα «στήνομαι στα τέσσερα», τον οποίο από δω και μπρος θα εξασκεί εξασφαλισμένος από τις πιο σύγχρονες μεθόδους αντισύλληψης και προφύλαξης, για την αποφυγή κάθε κινδύνου ασθενειών, δερματοπαθειών και ανεπιθύμητων εγκυμοσυνών. 

Κυβερνητικές πηγές θέλουν την προσθήκη στη λίστα των απαλλαχθέντων περιουσιών και τα διαμερίσματα- τεμένη του κέντρου της Αθήνας, ως φόρο τιμής στην κοινότητα των αλλοδαπών συντρόφων σοσιαλιστών μουσουλμάνων, που διένυσαν την Αφρική και την Ασία με τα πόδια, για να αποθεώσουν και ψηφίσουν δαγκωτό Γιωργάκη.

Εκπρόσωπος της εκκλησίας αρνήθηκε ότι ζήτησε από την κυβέρνηση απαλλαγή των τόπων λατρείας της από το νέο φόρο, αλλά δεσμεύτηκε ότι στη μη απόσυρση τους, θα τους έπαιρνε όλους ο διάολος.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1