07 September 2011

Ο μίτος της εφεδρείας

Παρακολουθώντας με άλλη ματιά τα γεγονότα των τελευταίων μηνών, τις εξελίξεις και τις απανωτές εξαγγελίες κινητοποιήσεων από ταξιτζήδες και φοιτητές, μέχρι απολυμένους του 902 και οπαδούς του Ηρακλή, ξετυλίγεται σαν μίτος της Αριάδνης, το κυβερνητικό σενάριο μίας υποχθόνιας εφεδρείας με δόσεις.
Ο καθένας εκ των υπουργών τρέμει την καρέκλα του. Αυτό είναι δεδομένο. Μία καρέκλα που φιλοτεχνήθηκε από τους σταυρούς των διορισμένων τους καλόπαιδων. Έτσι τα ανοίγματα των επαγγελμάτων των «δικών» τους, έχει γίνει ένα γαϊτανάκι πολλών αποχρώσεων. Κάπου εδώ μπαίνει σε εφαρμογή το σατανικό σχέδιο του εφεδρειακού αποκλεισμού.
Δόγμα του είναι το μιας και δεν μπορούμε να τους διώξουμε, ας τους αποκλείσουμε από τα γραφεία τους. Τραμπολίνο το άνοιγμα των ταξί; Κλειστοί οι δρόμοι, τα αεροδρόμια, τα λιμάνια και οι  εθνικές οδοί. Τσαμπουκάς με τις κομματικές νεολαίες και τους καθηγητές; Κλειστές οι σχολές και τα πανεπιστήμια, σε πόλεις και χωριά. Διάλυση του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, των επιχειρήσεων και όλων όσων έχουν απομείνει, ακόμη, σε τούτον εδώ τον τόπο; Όλοι στους δρόμους και τις πλατείες. Τραμπουκισμοί και με τους υπαλλήλους των μεταφορών; Στα αμαξοστάσια τρένα, μετρό και λεωφορεία
Κοτσάρουν και πέντε- έξι ατσαλένιους τοίχους στις κεντρικές οδικές αρτηρίες και έτοιμο το σεναριάκι. Κανείς δεν μπορεί να πάει πια στη δουλειά του. Πετάμε και ένα έξτρα μπουγιουρντί στα αυτοκίνητα, με τη βενζίνη να ακουμπά το 1,80 και λύθηκε το θέμα. Όλοι σπίτια σας. Δουλειά δεν παίζει να πάει κανείς. Και αν βρεθούν και κάποιοι διαστροφικοί, αποφασισμένοι να δουλέψουν παρά τα παραπάνω εμπόδια, θα πέσει στο τραπέζι το απόλυτο όπλο της κυβέρνησης: Μία περιοδεία του Γιωργάκη. Τα πάντα θα νεκρώσουν και όλοι θα πνιγούν στα χημικά.
Ένα υποχθόνιο σχέδιο, σαδιστικά σχεδιασμένο να μας κάνει όλους σιγά- σιγά να αποδεκτούμε τη μοίρα μας. Είτε το θέλουμε είτε όχι, θα μας βγάλουν όλους τελικά στην εφεδρεία με το στανιό, χωρίς καν να το πάρουμε χαμπάρι.
Σατανικό... 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1