12 January 2013

Οι μπάτσοι πάνε Έβερεστ


Η είδηση πως τα ταχυφαγεία Έβερεστ προχώρησαν σε ειδική συμφωνία με τα σώματα ασφαλείας, έκανε τον γύρο του κόσμου σήμερα το βράδυ. Από εδώ και στο εξής όλοι οι αστυνομικοί -αλλά και οι συμπαθέστατοι πυροσβέστες- θα απολαμβάνουν τις τυρόπιτες γκουρού, τα φρέντο εσπρέσο και τα σκαλτσούνια με λιωμένο τσένταρ, φτηνότερα.

Μπέρδεμα προέκυψε, βέβαια, με τους πολίτες που, μετά από σχετικό πολιτικό βούλευμα, μπορούν να παριστάνουν τους μπάτσους και να μπαίνουν απευθείας στη σχολή. Αυτοί δεν θα δικαιούνται φτηνά σάντουιτς, αφού δεν τελείωσαν το λύκειο για να φοιτήσουν αλλά το ‘καναν βλέποντας ταινίες του Ζαν Κλοντ βαν Νταμ και του Τσακ Νόρις.

Βέβαια, ούτε και οι περισσότεροι από τους μελλοντικούς συναδέλφους τους έχουν βγάλει το λύκειο, ενώ απορίας άξιον αποτελεί το γεγονός του πώς ξέρουν να μετράνε τόσα χρόνια τα ρέστα τους.

Παρόλα αυτά, όλοι οι πολίτες είναι ελεύθεροι να νοικιάσουν στολές αστυνομικών για να παριστάνουν τα όργανα της τάξης όποτε θέλουν να φάνε φτηνό πρωινό.

Οι εργαζόμενοι και εργαζόμενες σε στριπτίζ κλαμπ, καλό θα είναι να βγάζουν το γκλίτερ από πάνω τους πριν βγουν με τη στολή, γιατί οι πωλήτριες στα Έβερεστ θα τους πάρουν χαμπάρι.

Φήμες λένε ότι ο μεγάλος ανταγωνιστής, τα “Γρηγόρης Μικρογεύματα”, ετοιμάζεται να συνάψει παρόμοια σύμβαση με τους δημοτικούς αστυνομικούς, που κι αυτοί νομίζουν ότι κατά βάθος είναι μπάτσοι.

Όπως οι περισσότεροι γνωρίζουν, παρεμφερή συμφωνία έχει κάνει εδώ και χρόνια ο ελληνικός στρατός με την εταιρία “Στεργίου”, αλλά αυτή τη φορά τα Έβερεστ ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Υ.Γ. Η είδηση δεν είναι τρολιά... Ιδού:
http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27..%27&perform=view&id=23803&Itemid=1027&lang=

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1