24 September 2013

Μήνυση του Γκάρντιαν στον Νίκο Δένδια

Η γνωστή βρετανική εφημερίδα που πρώτη έκανε παγκοσμίως γνωστούς τους βασανισμούς συλληφθέντων από την ελληνική αστυνομία, προσανατολίζεται στο να κανει μήνυση στον Νίκο Δένδια.

Μετά τις αποκαλύψεις που οδήγησαν στην απομάκρυνση μίας σχεδόν ντουζίνας ανώτατων και ανώτερων αξιωματικών, αλλά και τις μετακινήσεις πολλών τους οποίους το σώμα δεν αντέχει να χάσει γιατί κάποιος χρυσαυγίτης πρέπει να μείνει πίσω για να κρατώνται οι παραδόσεις, ο Νίκος Δένδιας βρίσκεται αντιμέτωπος με το ένοχο παρελθόν του.

Ο Γκάρντιαν αποφάσισε μάλιστα να αφήσει στην άκρη το τεράστιο θέμα που έβγαλε με τις αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις ολόκληρου του πλανήτη από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, μονο και μόνο για να αφοσιωθεί στους βλαχοδημάρχους της ελληνικής επικράτειας.

Ήδη, γίνεται απόβαση Βρετανών ρεπόρτερ στην Ελλάδα για να δείξουν σε ολόκληρο τον κόσμο ότι η ελληνική αστυνομία έχει γεμίσει χρυσαυγίδια μόνο και μόνο γιατί τόσα χρόνια οι Έλληνες υπουργοί και πρωθυπουργοί ήταν οι καλύτεροι συνεργάτες των φασιστών.

Ο Νίκος Δένδιας δεν έχει σχολιάσει την εξέλιξη, όπως κανένα σχόλιο δεν έχουν κάνει ούτε οι ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, οι οποίοι ετοιμάζονται να μαζευτούν, όταν με το καλό ξεκινήσουν οι δίκες συναδέλφων τους, για να τους χειροκροτήσουν σαν ήρωες, οπως είχαν κάνει πριν από μερικούς μήνες στον Βόλο σε κάτι πρεζέμπορους με στολή.

Το κακό είναι ότι με τις έρευνες για σύνδεση μελών της ελληνική αστυνομίας με την χρυσή αυγή, βγαίνουν κι άλλες παρανομίες του σώματος, όπως προστασία, λαθρεμπόριο, ναρκωτικά κ.α. όμως ο Γκάρντιαν δεν έχει ακόμη εκφράσει την πρόθεση του να μυνήσει τον υπουργό και γι'αυτό, γιατί δεν μπορούν να συνέλθουν από τα γέλια.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1