08 October 2012

Άνγκελα παντού

Μία πόλη γεμάτη κάγκελα στα πόδια της καγκελαρίου Μέρκελ θα είναι αύριο η Αθήνα. Σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ πάνω από 7.000 ένστολοι όλων των ειδών θα περιπολούν το κέντρο, ενώ μετά από ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, αύριο θα ισχύσει ειδικός δακτύλιος στέρησης συνταγματικών δικαιωμάτων στις περιοχές που θα κινηθεί η Άνγκελα.

Τα σωματεία δεν θα πτοηθούν και θα δείξουν στην Γερμανίδα πόσο τη μισούν αγκαλιά με τις ένστολες κοινωνικές υπεραξίες του Αλέξη Τσίπρα, ενώ σε περίπτωση που τα πράγματα ξεφύγουν, οι ροπαλοφόροι της Αλέκας θα σώσουν για μια ακόμη φορά την αστική δημοκρατία.

Ο σύντροφος Κουβέλης έκανε την επανάσταση του ανακοινώνοντας ότι δεν αποδέχεται την πρόσκληση για το επίσημο γεύμα με την Άνγκελα παρά τις εσωκομματικές πιέσεις. Μένει να μάθουμε αν ο Γρηγόρης Ψαριανός πάρει την πρωτοβουλία να παραστεί ινκόγκνιτο στο γεύμα ως ένδειξη σεβασμού στην ανατολικογερμανίδα πρώην συντρόφισσα ή απλά τον στείλει ο μπαρμπα-Φώτης για να πάρει ταπεράκι.

ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ θορηβήθηκαν από την προσωρινή αναστολή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της ελληνικής αστυνομίας αλλά τα Νέα ως παραδοσιακό κομμάτι παρασιτικού συμβιωτισμού έσπευσε να θυμίσει στην κοινή γνώμη ότι και το 1999, στην επίσκεψη του Μπιλ Κλίντον, ο κόσμος ξαναστερήθηκε τις ατομικές του ελευθερίες.

Ο Αντώνης Σαμαράς κάλεσε τους Αθηναίους να μην αμαυρίσουν την εικόνα της χώρας, μετατρέποντας το κέντρο της πρωτεύουσας σε Πιονγκγιάνγκ της Δύσης.

Με λίγη παραπάνω φαντασία, τα έξοδα της αυριανής εμποροπανήγυρης θα είχαν αποφευχθεί αν αντί για το Μέγαρο Μαξίμου, η συνάντηση της γερμανίδας καγκελαρίου με την ελληνική πολιτική ηγεσία γινόταν στο μεγαλύτερο αυθαίρετο της Ευρώπης, το Mall.

Στην περίπτωση αυτή το περιβάλλον θα ήταν πολύ πιο φιλήσυχο και οικείο, μιας και από το γερμανικό αεροδρόμιο των Αθηνών θα κατέληγε στο μνημείο των εγχώριων ελιτιστικών συμφερόντων που τόσο καλά εξυπηρετεί δια μέσου της γερμανοελληνικής αττικής οδού.

Παρόλα αυτά, η κυρία Μέρκελ δεν θα παραμείνει για πάνω από πέντε ώρες στην πρωτεύουσα, μιας και το αποικιοκρατικό πρωτόκολλο δεν προβλέπει να περνάς τη νύχτα σου εκεί που χέζεις την ημέρα.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1