03 August 2012

Ο Νικολόπουλος στο νησί

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε σήμερα στο νησί. Όλα ξεκίνησαν από το τηλεφώνημα σε κάποιον άγνωστο λουόμενο της διπλανής ομπρέλας με το γυαλισμένο βαμμένο μαύρο μαλλί, την τσαρσάρα να χτενίζει τις ελάχιστες τρίχες της κορυφής της κεφαλής και τον Ελεύθερο Τύπο με την Δημοκρατία παραμάσχαλα. Διέγραψαν τον Νίκο Νικολόπουλο.

Την σοκαριστική είδηση έμαθε όλη η παραλία ενώ μέχρι να προλάβεις να πάρεις το δρόμο του γυρισμού, το χωριό δεν συζητούσε για τίποτε άλλο. Είναι μάλιστα εντυπωσιακό το πόσο εξοικειωμένος είναι ο κόσμος με το twitter, μιας και όλοι ήταν με ένα άηφον στο χέρι και έδειχναν το επίμαχο τουίτ του πρώην υπουργού.

Ο ίδιος βέβαια δεν είπε κάτι τόσο τρομακτικό για να προκαλέσει όλη αυτήν την αναστάτωση. Για το παραμύθι της επαναδιαπραγμάτευσης έγραψε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής και για το προεκλογικό δούλεμα που τσίμπησαν αμάσητο εκατομμύρια ψηφοφόροι.

Βέβαια το ότι ο Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε να αποβάλλει από το κόμμα του έναν βουλευτή εξαιτίας ενός τουίτ του, θεωρείται τουλάχιστον φασιστικό και εχθρικό απέναντι στην ελευθερία της έκφρασης. Άλλωστε ο Νίκος είναι ακόμη ένα μικρό παιδί. Ούτε τον Σπύρο Λούη να τερματίζει πρώτος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1896 δεν είχε προκάμει να παρακολουθήσει.

Εγώ από την πλευρά μου συμβούλεψα τον αγανακτισμένο νεοδημοκράτη που μέσα στα νεύρα του κάτι ψέλιζε και για τον Πάνο τον Καμμένο, να μην ανησυχεί μιας και είναι πολύ πιθανό ο παραιτηθείς Νίκος Νικολόπουλος να βρεθεί πολύ σύντομα στο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1