25 July 2012

Και με τη Βούλα...


Τον πανικό έχει σκορπίσει η νεαρή αθλήτρια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου με μια ανάρτηση στο τουίτερ που μια αθώα έκφραση ξενοφοβικού χιούμορ, οδήγησε στην αποκάλυψη της ρομαντικής της ενασχόλησης με τη Χρυσή Αυγή, τον Ηλία Κασιδιάρη και την οπλοχρησία.

Όπως ήταν φυσικό όλος ο κόσμος έπεσε να το φάει το καημένο το κορίτσι μιας και τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου αποδεδειγμένα τρέφονται και από το αγνό ελληνικό αίμα που κυλά στις φλέβες της, κάτι το οποίο μετά από ώριμη σκέψη παραδέχεται.

Βέβαια η νεαρή εκπρόσωπος της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου που ξεκινούν σε λίγες μέρες μπορεί να χρειάστηκε να υποστεί ένα μεγαλειώδες διαδικτυακό κράξιμο για να μετανοιώσει για κάτι που έγραψε πριν από δύο μέρες, αλλά υπενθύμισε σε όλους τους θαυμαστές της ότι δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική και πως παραμένει αφοσιωμένη στον αθλητισμό.


Μετά από μια σχετική πλακίτσα με τις ορθογραφικές της ικανότητες, κάτι το οποίο αποτελεί ανεπίσημο χαρακτηριστικό του σωστού χρυσαυγίτη, αποκαλύφθηκε ο μεγάλος θαυμασμός της νεαρής αθλήτριας του τριπλούν στον εκπρόσωπο του κόμματος, Ηλία Κασιδιάρη.

Παρά το γεγονός ότι η ρατσιστική κρυοκωλιά που ακολουθήθηκε από ανορθόγραφες μετάνοιες προκάλεσε περισσότερο γέλιο παρά οτιδήποτε άλλο, μια σειρά από αναρτήσεις πολιτικού χαρακτήρα ήρθαν να διαψεύσουν την ξανθιά Ελληνίδα πρωταθλήτρια.


Εντάξει θα πει κάποιος. Μια Ελληνίδα που νομίζει ότι αισθάνεται περισσότερο Ελληνίδα από μερικούς άλλους και αγαπά τον πολιτικό λόγο του Ηλία Κασιδιάρη και της μισογυνηστικής, αριστεροφοβικής και ξενοφοβικής χρυσής αυγής, δεν είναι κάτι το επιλήψημο. Βέβαια μέσα σε όλα τα άλλα η Βούλα η Ελληνίδα γουστάρει και το άλλο πρόσωπο που βγάζει ο χρυσαυγίτικος φανατισμός και μάλιστα μας το δείχνει με μερικές εικόνες - λουκούμι.
































Μικρό το κακό θα πει κάποιος. Δεν είναι τίποτα σπουδαίο όλο αυτό. Μονάχα μια αθλήτρια που μπορεί να αποτελεί -και αποτελεί- πρότυπο για μικρούς αθλητές και θαυμαστές του αθλήματος της και του στίβου γενικότερα, που προάγει τον ρατσισμό, τα όπλα και την ιδεολογία της φυλετικής καθαρότητας. Κι όλα αυτά ενώ μερικές ψευτοψαγμένες ανορθόγραφες ψυχολογικές ενδοσκοπήσεις δίνουν μια πινελιά χαριτωμενιάς στον γαλανόλευκο ψυχωτισμό της.

Τώρα το αν κάποιος μπορεί να δώσει μια λογική εξήγηση στο τι μπορεί να συμβαίνει στο κεφαλάκι της όμορφης Βούλας Παπαχρήστου που από αθλήτρια του τριπλούν που αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή της στον αθλητισμό, με ξένους προπονητές και δεκάδες παρουσίες σε διεθνείς διοργανώσεις, έφτασε σε αυτές τις ακραίες πολιτικές πεποιθήσεις, ας το προσπαθήσει.

Τέτοιοι αθλητές δεν αξίζουν να εκπροσωπούν τίποτε παραπάνω από αυτό το οποίο διάλεξαν να πρεσβεύουν μέσα από την καθημερινότητα τους και την κοινωνική και πολιτική τους στάση. Οποιοσδήποτε άλλος αν ήταν στη θέση της Βούλας, θα ήταν απλώς ένας ακόμη από τους 440.000 που επέλεξαν τον ρατσισμό και το μίσος. Όταν όμως πρόκειται για κάποιον αθλητή που ξεκινά να εκπροσωπήσει τη χώρα του σε μια Ολυμπιάδα -έστω κι αν επρόκειτο για αυτήν την Ολυμπιάδα των εταιριών, των χρημάτων και των πεζοναυτών στους δρόμους του Λονδίνου- τότε κάποιος πρέπει να της στείλει εδώ και τώρα το εισιτήριο μόνιμης επιστροφής.

Έτσι κι αλλιώς κάτι τέτοιο μάλλον καλό θα της κάνει. Η θέση της στην επόμενη κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής θα είναι πέρα από κάθε αμφιβολία, εξασφαλισμένη. Εκεί θα έχει όλο το χρόνο να εντρυφήσει στα ρατσιστικά οπλο-ιδεώδη καθώς επίσης και στη βελτίωση της ορθογραφίας της.

Υ.Γ. Λίγο πριν ανεβάσω το κείμενο διάβασα την είδηση ότι η ΔΗΜΑΡ ζήτησε να γυρίσει η Βούλα πίσω στην Ελλάδα.

45 comments:

  1. Για την δημαρ ΧΕΣ#$%#$%ΜΕ

    ReplyDelete
  2. Πραγματικά στα π**ρια μας για τη ΔΗΜΑΡ, διυλίζουν τον κώνωπα και καταπίουν την κάμηλο με την προδοτική τους πρακτική.Για τα υπόλοιπα που γράφετε, εύγε

    ReplyDelete
  3. Φιλε Πολυφημε απο ποτε γυρισαμε στα πιστοποιητικα πολιτικων φρονηματων;
    Ειτε εχουμε Δημοκρατια και να στηριζεις Χ.Α. ειναι κοινωνικα αποδεκτο ειτε ειμαστε υποκριτες.
    Οσον αφορα το σχολιο, σιγα τον ρατσισμο. Αφρικανοι υπαρχουν και τους τσιμπανε κουνουπια.
    Παρεπιπτοντως ολους αυτους τους Γερμανους δημοσιογραφους με τα ρατσιστικα σχολια περι Ελληνων τοσο καιρο
    τους απελυσε κανεις εκει; Οχι ε; Αφου διαμορφωνουν αποψεις πολυ περισσοτερο απο ενα σχολιο μιας αθλητριας.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. Πέσταααααααααααααααααααα

      Delete
    3. Ν.ΝικητογλουJuly 25, 2012 at 10:53 PM

      Η κοπελα ειναι φασισταριο, και αυτα που ελεγε δεν τα ειπε για αστειο. Γιατι να δινουμε "ελευθερια λογου" (σε λαθος τοπο κ χρονο, ενας αθλητης ειναι εκπροσωπος χωρας κι οχι μονο μυες) σε ανθρωπους που μολις μπορεσουν θα μας την αφαιρεσουν με τη βια? Ξεχασατε ή δεν ειχατε την ευκαιρια να γνωρισετε τι εστι φασισμος? Διαβαστε λιγη ιστορια!
      Ας πανε οι φασιστες, οι οπαδοι του μισους να κανουν τους δικους τους αγωνες, να δουμε με ποιον λαο θα τους κανουν.
      Νικητογλου Νικος

      Delete
    4. Το ολίσθημα της συγκεκριμένης αθλήτριας είναι ότι μπέρδεψε τον αθλητισμό με αυτό που κάνει...Σαν εκπρόσωπος της χώρας μου στο εξωτερικό την περίμενα τουλάχιστον λίγο πιο "συνετή" στην "δημοκρατική έκφραση" ρατσιστικών σχολίων...Να φανταστώ ότι αν κάποιος την χαρακτηρίσει "ξανθό ηλίθιο γύναιο", που στο κάτω κάτω εκτέθηκε τόσο πριν τους Ολυμπιακούς, θα προσβληθεί ή θα το θεωρήσει χιουμοράκι;;;;
      Και στο κάτω κάτω αν το σχόλιο αφορούσε Έλληνες μετανάστες στην Αγγλία και το έλεγε Άγγλος αθλητής δεν θα μιλούσε κανείς για πιθήκους στα δέντρα ε;;;;
      Έχουμε όλοι μάθει να πιπιλάμε την λέξη δημοκρατία σαν να σημαίνει μόνο "δικαιώματα", ξεχνώντας την λέξη ευθύνη (του λόγου σου) και συνέπεια (των πεπραγμένων/λεχθέντων)...Αυτό λούζεται τώρα, αλλά επειδή πονάει κάποιοι θυμούνται μόνο το δικαίωμα έκφρασης...

      Delete
    5. Την απέκλεισαν γτ παρέβη το ολυμπιακό ιδεώδες με το ρατσιστικό "Ανέκδοτο" και την πολιτική τοποθέτηση και καλα κάνανε γτ αν την έστελναν και το έπαιρνε χαμπάρι η ΔΟΕ θα έβλεπε ξανα αγώνες απο τις κερκίδες

      Delete
  4. Με το περίστροφο σκοτώνει τα κουνούπια; Κοπελιά, θα σου πάρουμε μια κούτα Fenistil τώρα που θα βλέπεις τους αγώνες από τον καναπέ.
    Όσο για τη ΔΗΜΑΡ, στα κουνούπια μας.

    ReplyDelete
  5. Αυτή η ανάρτηση πρέπει να την μοιραστεί όλο το διαδίκτυο.Γιατί θα αρχίσουν την προπαγάνδα οι παπ-αριοι της χρυσής αυγής

    ReplyDelete
  6. Η πολιτική δεν έχει καμία σχέση με τον αθλητισμό. Ενας πραγματικός αθλητής το αισθάνεται και γι αυτό το λόγο εκφράζεται ελεύθερα, όπως ο καθένας, όπως η ΒΠ. Οκ δεν ήταν σωστό να υιοθετήσει ότι υιοθέτησε, ο κόπος της όμως όλα αυτά τα χρόνια τι γίνεται? Πολύ σκληρότητα διακρίνω στην αποπομπή της. Δυστυχώς ενα δυνάμεθα να μετάλλιο δεν το διεκδικούμε εξαιτίας ενός ανέκδοτου. Πραγματικά ανέκδοτο η κατάσταση αλλά και το σκεπτικό ορισμένων.

    ReplyDelete
  7. Της προσάπτεις εν ολίγοις τι; Ότι υποστηρίζει ένα νόμιμο κόμμα; Ότι δεν ξέρει ορθογραφία; Ότι νοιώθει ελληνίδα;
    Εφεξής να σου ζητάμε την άδεια για το τι θα ψηφίζουμε. Να μας δίνεις και ένα πιστοποιητικό φρονημάτων!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η συγκεκριμένη πρέπει να βγάλει πιστοποιητικό ευφυΐας που ξεβρακώθηκε μόνη της λίγες ώρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών. Κρίμα που κάποιος δεν της έκανε νιανια ότι το Ολυμπιακό ιδεώδες που μιλάει για ευγενή άμιλα και ανταγωνισμό με σεβασμό πέρα από κάθε διάκριση...Απλά της ξέφυγε της κοπέλας...το είδε,το αντέγραψε...δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί...τώρα για το τι πιστεύει...καθένας έχει το δικαίωμα και την ευθύνη να στηρίζει αυτό που θέλει. Αυτό το δεύτερο λούζεται...την ευθύνη αλλά μάλλον δεν είναι αρκετά "προπονημένη" για να το αντέξει...τι σκατά τους μαθαίνουν στα σεμινάρια...;;;;εεεε....κατήχηση....εεεε...προπονήσεις ήθελα να πω

      Delete
  8. Η κοπέλα έκανε χιούμορ και είπε κάτι που είτε αρέσει είτε όχι. Ο αποκλεισμός είναι γιατί πιθανά υποστηρίζει Χ.Α. ή γιατί είπε αυτό το αστειάκι;

    Δηλαδή όσοι ψήφισαν Χ.Α. δεν έχουν δικαίωμα να εκπροσωπούν τη χώρα; Τί λογική είναι αυτή;

    ReplyDelete
  9. Και το κραξιμο παει και στους δημοσιογραφους που την καλυπτουνε και προβαλουνε καθημερινα τα μπουμπουκια της ακροδεξιας. Το κραξιμο προς την κυρια ητανε γνησια εκδηλωση λαϊκης οργης.

    ReplyDelete
  10. Νόμιμο κόμμα η χρυσή αυγή; Χαχαχα καλό!!
    Ναι νεοναζί δεν θέλουμε να μας εκπροσωπούν, ευχαριστούμε.

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Φτυνόμαστε πρωί, μεσημέρι, βράδυ για να μην ματιαστούμε. (το σχόλιο το δημοσίευσα γιατί δεν θέλω να κρύβω την "άλλη άποψη").

      Delete
    2. Δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά,αλλά σε αυτούς που έσπευσαν να την κατηγορήσουν.

      Delete
  12. Να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου;Είναι οφθαλμοφανές πως η αποπομπή της για κάτι μη μεμπτό είναι άδικη.Μήπως είναι ντοπαρισμένη και βρήκαν έναν όμορφο τρόπο για να την απομακρύνουν όμορφα για να αποφύγει τυχόν ντοπινγκ κοντρολ;λέω εγώ...

    ReplyDelete
  13. Η Χιτλερική Γερμανία οργάνωσε Ολυμπιακούς Αγώνες.
    Τώρα τους έπιασε η ευθιξία τους Αθάνατους;
    Δε μας χέζει ο Γλίξμπουργκ λέω εγώ;

    Να πάει το κορίτσι γιατί είναι και τούμπανο. Κι όταν γυρίσει τη γιαουρτώνουμε μόνοι μας.

    ReplyDelete
  14. Οι Ελληνες καποτε δηλαδη μεχρι και 2 χρονια για τους γερμανους ηταν ενα απο τα πιο σπουδαια εθνη, με πολιτισμο ανωτερο ολων και το λεγανε και το πιστευανε. 2 χρονια πλεον μετα..τωρα δηλαδη ακομα μιλανε για την Ελλαδα, ακομα την θελουνε και πιστευουν σε αυτην. αλλα οταν κανουνε μαλακιες σαν και αυτη, η μαλακιες του τυπου να τα βαζουν με ενα κομμα οπως η Χ.Α. και ενω 30 χρονια τους πηδουσανε κανονικα τα κομματα που αυτοι πιστευανε οτι θα τους σωσουν ενω τους φαγανε. Οσο θα συνεχιζετε αυτη την ιστορια ολη η Ευρωπη θα γελαει μαζι σας. Λυπαμαι πολυ που ειμαι Ελληνας, κρυβω τοση απογοητευση για μια χωρα που υπερλατρευω και ομως πλεον ουτε για διακοπες δε θα πατησω ξανα...Ειστε αξιοι της μοιρας σας να κρεμεστε απο κατι τετοια μικροσκανδαλα με τα οποια σας υποβαλλουν να ακολουθειτε την δικη τους γνωμη και οδο....

    ΥΓ: μην περιμενετε να βγειτε απο το ΔΝΤ συμφωνα μετα τα οσα λενε τα γερμανικα καναλια, δε σας θελουν και τοσο πια...λογω πολιτικης ασυνηδησιας σας και μη ρωτησετε πως τα περναμε εμεις εδω πανω, διοτι λογω της Ελλαδιτσας εκει κατω τρωμε λουκι και εμεις εδω και μαλιστα πολυ χοντρο λουκι, κοινως μας πιανει ολους η μπαλα.

    Παρακαλω πολυ μην ακουτε τα Ελληνικα Μ.Μ.Ε. γιατι απλα σαν αυθυποβαλλουν στα οσα αυτοι θελουν μονο να ξερετε, ενω απο πισω σας ετοιμαζεται μεγαλη φωτια και πιστεψτε με αυτη τη φορα θα εχουν και πολλα καρβουνα μαζι τους.

    Οσον αφορα την κοπελιτσα, δε θελω να αναφερθω διοτι απο ανεκδοτα δοξα το Θεο η Ελλαδα ειναι γεματη, απλα παιζουν συμφεροντα απο πισω παλι πολιτικα...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είσαι για λύπηση! Ααααα και για να μην υποφερεις δήλωνε γερμ;νος από τούδε κ;ι στο εξής.
      Από έναν άλλο μεταναστη.

      Delete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. τον πούλο, ΑΡΜ!!!

    ReplyDelete
  17. Νεαρε εγω γεννηθηκα γερμανια δυστυχως και οχι δεν καλοπερναω. δουλευω απο τις 4 τα χαραματα και σχολαω στις 11 το βραδυ και δεν παιρνω τα τρελα λεφτα οπως τα φανταζεστε διοτι η γερμανια που ξερατε τελειωσε. πρεπει να εισαι πολυ φωστηρας για να παρει τρελα λεφτα. απο 800 εως 1400 μεγιστο θα βρεις, τα υπολοιπα ζητανε εμπειρια. και ευτυχως εγω εχω οποτε παιρνω κατι παραπανω στο επαγγελμα μου, διοτι τα ενοικια ειναι πανακριβα( 3 ενοικια ως εγγυηση και ενα για το μηνα).

    τα καρβουνα που προειπα ισχυουν.

    και κατι αλλο, αυτο που ολοι κραζετε αυτο κανετε αθελα σας ομως, μιλατε μονο αλλα δεν βλεπετε πραξεις, διοτι οπως προειπα φιλε μου μιλατε. η ελλας ειναι τοσο δυνατη χωρα και ομως κατι πρωθυπουργοι σας οπως σημιτης, καραμανλης, παπανδρεου σας υπεγραψαν κατι συνθηκες παραχωρησης δικαιωματων πετρελαιων, ορυκτων, αεριου κ.λ.π σε αλλες χωρες, οπως αγγλια, ινδια, αμερικη, γερμανια, νορβηγια, ρωσσια και ολα αυτα οχι για τωρα αλλα για μετα απο 10 χρονια θα ισχυουν, οποτε οταν ακουσετε κατι τετοιο να ξερεις οτι οι πρωθυπουργοι σας, σας δωσανε για τα καλα και ενω εσεις χανεστε, αυτοι καλοπερνανε.

    ειλικρινα αγαπω τοσο πολυ την ελλαδα αλλα με απογοητευσαν οι πολιτικοι..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Θα σου πω ξανά άρχισε να δηλώνεις γερμανός. Είσαι η ντροπή των Ελλήνων μεταναστών

      Delete
  18. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  19. Αυτό είναι δυστυχώς που δεν μπορούμε να καταλάβουμε οι έλληνες. Ότι δεν μας φταίνε οι πολιτικοί, αλλά ολόκληρη η νοοτροπία μας, η κοινωνική μας παιδεία, ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε το δημόσιο, το κράτος και τους νόμους. Δεν είναι τυχαίο που οι πολιτικοί μας που ξεχωρίζουν δεν είναι πάνω από 2-3. Ανατολίτικες νοοτροπίες, αναχρονιστική θρησκεία και κοσμοθεωρία αλλοπρόσαλλη. Όταν οι δυτικοί λένε "δημοκρατία" και "κράτος" εννοούν ένα τελείως διαφορετικό πράγμα από αυτό που αντιλαμβάνεται ο έλληνας της φατρίας, του τσιφλικιού και των συντεχνιών. Ο ραγιάς. Θα περάσουν πολλά χρόνια για να γίνουμε τελικά υπεύθυνοι πολίτες. Κουράγιο αδέλφια, ο δρόμος θα είναι μακρύς και δύσκολος.

    Φαίδων Σκατιάς

    ReplyDelete
  20. Τι λες ρε μεγάλε κάθησες και έψαξες όλα αυτά επειδή το κορίτσι έγραψε ένα ανέκδοτο για το κουνούπι του Νείλου???
    Αλλη δουλειά δεν έχεις να κάνεις????
    Γράψε και ποιός είναι ο πρόεδρος της ΕΟΕ που απέκλεισε την κοπέλα...
    Λες και θα ρωτάμε τι ψήφισε στις εκλογές ο κάθε αθλητής για να αποφασίζεις εσύ και οι ομοιοί σου ποιοί θα εκπροσωπούν την Ελλάδα...

    Βλάκα Αργόσχολε...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν είπα θα "ρωτάμε" είπα θα ρωτάω. Τι δεν κατάλαβες χρυσαύγουλο μου από όλο αυτό;

      Delete
  21. Η κοπέλα καλά έκανε και είπε ότι είπε!!!!!!
    Είναι δικαίωμά της να λέει και να πιστεύει ότι θέλει!!
    Δεν σκότωσε, δεν πείραξε κανέναν και στο κάτω κάτω, κυκλοφορούν τέτοιες φράσεις που όλοι εσείς τώρα την κράζετε τις λέτε καθημερινά σε στυλ ανέκδοτου και καλά!!
    Όλο το πρόβλημα των Ολυμπιακών ιδεών αυτό ήταν?
    Ήθελαν να βγάλουν από την μέση μια καλή αθλήτρια και να δημιουργήσουν πάλι θέμα ότι είμαστε ρατσιστές και μου αρέσει που είστε Έλληνες και τους υποστηρίζετε!!
    Αν είναι έτσι να αλλάξουν τα πράγματα!!
    Οι Ολυμπιακοί Αγώνες να γυρίσουν σπίτι τους!!Στη χώρα που τους γέννησε!!
    Στην Ελλάδα!! Και να γίνονται χωρίς διαφημιστικές,χορηγούς και όλα τα συναφή που είναι για να μαζεύουν χρήμα κάποιοι που σκέφτονται σαν και εσάς!!
    Με ένα κλαδί από ελιά για τον νικητή και όχι περίτεχνα μετάλλια!!
    Και τότε να δω ποιος θα ενδιαφερθεί να λάβει μέρος σε Ολυμπιάδα!!
    Μεταξύ μας θα τις κάνουμε μετά!!
    Ξυπνάτε επιτέλους σας έχουν πωρώσει τόσο πολύ οι ξένοι και το χρήμα που δεν βλέπετε τίποτα γύρω σας!!
    Μπράβο κοπέλα μου καλά έκανες και τα είπες!!
    Μη μου τα χαλάς με το να τα παίρνεις πίσω!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το μπράβο καλά τα είπες κοπέλα μου πού ακριβώς πηγαίνει; Στα κουνούπια, τα χρόνια πολλά στον Κασιδιάρη ή στα πιστόλια μολων λαβε; Όταν κουνάς το κεφαλάκι σου παίζει τον εθνικό ύμνο, ή λειτουργείς με κέρματα;

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  22. An den allaksoun oi politikoi Ke Skatia, den prokeite na allaksoun oi polites tis xoras....H neotropia gia tin opoia dikaios milate, to de variese adelfe, to klevo to kratos, to emai volemenos, o kolopaidismos, i adiaforia eiani apotelesma tis politikis tis xoras aytis.....Otan to kratos den prosferei vasika pragmata gia tous polites tis opos paidia, ygeia, sosti forologia, sevasmo tou kratous pros ton politi, stin kathimerinotita tou...frondida kai peripiisi tis idias tis xoras kai polla alla pou einai anyparkta se ayti tin xora.....otan oi idioi politikoi einai kleftes kai kanoun kataxrisi tou xrimatos tis xoras......Pos na sevastoun tote oi Ellines kai na min ginoun tou tsiflikiou tis fatrias kai ton syntexnion pou poli sosta anafereste!!.....symfono oti tha perasoun xronia gia na ginoume ypefthinoi polites..kai kserete pote tha ginei ayto??...Otan tha vrethei kapios ypeythinos politikos gia na ton psifisoume, pou tha ta ferei ola toumpa pou oi polites tha mporoun na apolaysoun mia sosti kathimerinotita pou apolamvanoun oi polites tou eksoterikou kai tote kai MONO tote tha arxisei ligo na alazei i nootropia tou Ellina!!....giati otan o Ellinas taksideyei sto eksoteriko, ginete allos anthropos, sevete tous nomous ,giati den ton pernei na kanei diaforetika!!!!.....Megalosa sto eksoteriko kai zo ta teleytaia 20 xronia stin Ellada, mporo na sygrino kai na katalavo tis diafores........dyskoloi kairoi gia olous mas!! kai dystixos den yparxei fos sto tounel!!!!!!!!

    ReplyDelete
  23. Είναι φασισμός να λες στην παπαχρήστου και στην καθε παπαχρηστου τι να πιστευει και οτι το ορθο ειναι να εισαι πασοκ η νδ. αν ελεγε ακομα οτι ειναι φαν του συριζα, θα την κατηγορούσατε για υπονομευση της χωρας και οδηγηση της εξω απο το ευρω. mainstream blog της πλάκας.

    ReplyDelete
    Replies
    1. "Το ορθό είναι να είναι πασοκ και νδ"; Έχω το τηλέφωνο ενός καλού οφθαλμίατρου, αν θες μπορώ να στο δώσω.

      Delete
  24. Aρθρογράφε το κείμενό σου είναι γεμάτο ανορθογραφίες εκτός από ηλιθιότητες!!!! Δημοτικό πήγες;;;;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σιγκνομοι που δαιν ημε χοισαβγουλω σαν αισαινα γυα να γραφο στοιν σήγχρονει φασοιστω ναιωαιλινυκοι...

      Delete
  25. Μας πειραζει γιατι ξερουμε οτι πολλοι Ελληνες ειναι οπως η Β.Παπαχρηστου.
    Νομιζω οτι ετσι την ηρωοποιουμε

    ReplyDelete
  26. Deutschland Über AllesJuly 26, 2012 at 7:03 PM

    Σορρυ ρε φιλος που σε απογοητευσα λεγοντας μου οτι ειμαι η ντροπη των μεταναστων, αλλα ποιος ειναι μεταναστης? εγω γεννηθηκα, ζω και θα συνεχισω να ζω εδω που ειμαι, με γερμανικα μονο χαρτια, ταυτοτητα, κ.λ.π. εσυ κυριε ανωνυμε που τα λες απο το pc σου ομως πρεπει να εισαι πολυ μεγαλος μαγκας. εσυ πολυφημε mr.blogger για μενα εισαι τερμα φαουλ, δεν εισαι αντικειμενικος οποτε ριξε διαγραφη στο bloggaki σου γιατι τεφτερι ειναι στην πραγματικοτητα απο την στιγμη που εσυ μιλας ετσι εδω, ακομα ενας σταλινιστης που δεν ξερει απο την ιστορια του κομμουνισμου. γενικοτερα δεν ειχα κακη εντυπωση για τους ελληνες και προσπαθησα εδω μεσα να μιλησω οσο πιο ευγενικα γινεται αλλα τελικα εχουν δικι εξω που λενε οτι με βαλκανιους και ανατολικους συζητηση δε βγαινει και αποτελεσμα 0, ξερω οτι θα κραξετε για να υπερασπισετε την γνωμη σας και με εγωιστικο τροπο να δηλωσετε (οσοι το κανετε αυτο) την κατωτεροτητα σας.

    για την κοπελα απλα λυπαμαι, που χαραμιστηκε ακομα μια καλη αθλητρια επιπεδου.

    οσον αφαρο ολους τους αλλους, μπορειτε να μου πειτε οτι θελετε, αλλα ακομα και τα ελληνικα τα γραφω πιο καλα απο τους περισσοτερους εδω μεσα και εξω. το τι ειμαι και το τι δεν ειμαι αφορα εμενα κυριε ανωνυμε του καναπε που βιαστηκες και εκραξες οτι ειπα αντι να πεις μια βασιμη αποψη επι των θεματων.

    λυπομουν πολυ αλλα οχι πλεον.
    και δοξα το Θεο που δεν εχω ελληνικη ταυτοτητα μιας και βλεπω εδω πανω τι τραβανε οσοι ερχονται, κανεις να ριξει για λιγο το κεφαλι κατω σαν αρχη για να πιαστει απο καπου, ολοι τα θελουν ετοιμα οσοι ερχονται και γι αυτο και γυρνανε πισω με αδεια χερια.

    και που 'σαι μαστερ κραχτη, εγω στο σπιτι μου εχω δηλωμενους 6 ελληνες που ηρθαν προσφατα απο ελλαδα, αλλαξα σπιτι και πηρα μεγαλυτερο και πιο ακριβο οχι για να πουλησω μουρη απλα για να δωσω σε αυτα τα παιδια μια ακρη για να κρατηθουν μεχρι να βολευτουνε εδω...

    ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΚΡΑΧΤΗ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥς ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ? Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟ ΤΟ STEGLITZ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥς ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 0 ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΚΡΑΧΤΗ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ FB ΝΑ ΛΙΩΝΕΙΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΖΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ PC ΣΟΥ???

    ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ?

    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΗΜΑ, ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΟΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΟ STEGLITZ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ και ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΥΤΗΣ.

    Ευελπιστω πως δε θα κραξετε αλλα θα σεβαστειτε την αποψη μου και τα λεγομενα μου και θα απαντησετε πολιτισμενα με βασιμες αποψεις και στοιχεια ακομα και αν ειναι αρνητικα.

    οσοι θελουν να ερθουν ας αναζητησουν στην σελιδα αυτη τα τηλ. επικοινωνιας. http://www.gr-gemeinde.de

    Ευχαριστω.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δημοσιεύω όλα τα σχόλια σας που έχετε ξεκινήσει από τον ρατσιμό και καταλήξατε στην κομμουνιστική ιδεολογία και μου τα χώνεις στο ξεκάρφωτο κι από πάνω; Αδερφέ ümber alles κόψε τα ναρκωτικά δεν φτάνουν για όλους.

      Delete
  27. Polyfimos, λες για σένα,
    "Παρατηρώ, σκέφτομαι, καταγράφω. Είμαι ο άνθρωπος της διπλανής σου πόρτας. Απλά ο Κανένας..."

    Τελικά επέλεξες το -Polyfimos- ενώ είσαι ο -Κανένας- Μήπως έχεις μπλέξει τα μπούτια σου;
    εν ολίγοις,
    -και με το έτσι και με το αλλιώς
    -είσαι με τους μεν και με τους δε
    - και όπου φυσήξει ο άνεμος...
    Τουλάχιστον, αποκαλύπτεσαι ευρέως:
    Και απο τις στρεβλώσεις σου και τις διαστρεβλώσεις που προσπαθείς να εμφανίσεις ως απόψεις.
    Άντε και στη βουλή σου εύχομαι για να βρείς τους ομοίους σου.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Λες να έχω ελπίδες να εκλεγώ; Αν ξέρεις κάτι πες το μου γιατί το μόνο πράγμα που επιθυμώ είναι να "σώσω τη χώρα".

      Delete
  28. τον Τατσοπουλο γιατι τον κραξατε (καλα του κανανε και συμφωνω ) ρε εθνικιστες; Η (Α)Β(Γ)ουλα σας δεν εκανε το ιδιο; Σημασια εχει ποιος το λεει, τι ειναι αυτος που το λεει και γιατι το λεει.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1