04 July 2012

Συναρπαστικές ώρες-ώρες

Συναρπαστικές οι τελευταίες ώρες στην καταπληκτική μας Ελλάδα. Συνοψίζοντας τα γεγονοτα της ημέρας ένας ουδέτερος παρατηρητής μπορεί να δει ότι:

Ο Αντώνης Σαμαράς καταργεί τους οργανισμούς που κατήργησε το 2010 ο ΓΑΠ αλλά επειδή δεν το έκανε καλά ο συμμαθητής, είπε να τηρήσει την επανάληψη που είναι μάνα κάθε μαθήσεως.

Ο Πλεύρης τζούνιορ θρυλικός εχθρός του κρατισμού και των άστολων πολιτών προορίζεται για γενικός του υπουργείου υγείας.

Οι υπάλληλοι των 15-16 μισθών στο κτίσμα Αμαλίας-Βας. Σοφίας είναι έτοιμοι να πάρουν χιλιαρικάκι ως επίδομα εκλογών, με το μαγαζί κλειστό εδώ και δυο-τρεις μήνες.

Το μποζόνιο έσκασε και μαζί του έσκασε απ´ το κακό του το παπαδαριό του Ιράν των Βαλκανίων που καλεί το σωματίδιο, αν είναι τόσο έξυπνο, να δώσει συνέντευξη, να "κουνά το μανουάλι" και να ανταλλάζει λίμνες με μεζονέτες ταυτόχρονα.

Ένας με πρησμένα τα αρχίδια του πήγε στο γιατρό κι εκείνος του συνέστησε όταν πηδά τις προβατίνες του να έχει κατά νου μην κεντράρει κάνα κριάρι τον ακάλυπτο πισινό του.

Η Κριστίν Λαγκάρντ είναι έτοιμη να βάλει τις δούλες της από τον Νίγηρα να ράψουν πάνω σε όλα τα τεντόπανα που κρεμάει στον ώμο ότι "η Ελλάδα δεν θα επαναδιαπραγματευτεί ούτε για το σκυλόσπιτο της Μπάρμπι".

Α ναι. Και οι Αμερικάνοι πετάνε βαρελότα και γιορτάζουν τη μέρα ανεξαρτησίας τους προσευχόμενοι να μην έρθει ποτέ ο κομμουνιστής και τους πάρει το αμερικανικό τους όνειρο από το υποθηκευμένο τους σπίτι.

Ελπίζω να μην ξέχασα κάτι. Αν το ξέχασα δεν αγχώνομαι. Είναι γιατί πίνω για να ξεχάσω...

Υ.Γ. Και τώρα που το θυμήθηκα. Όποιος δει τη Βόζεμπεργκ να ψάχνει να βρει την Τροία για να της βάλει φωτιά σαν τον Νέρωνα, να της πει ότι την περιμένει ο Άδωνις για ποτό στο Εκουαδόρ, ή τον Ισημερινό. Ανάλογα πού θα βρει να κάτσει...

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1