07 June 2012

Να ποια είναι η Χρυσή Αυγή

"Αίσχος αυτοί οι σκίνχεντ με τα μαύρα μπλουζάκια και τα αρχαιοελληνικά γράμματα". "Ντροπή, οι εχθροί της δημοκρατίας επιτίθενται σε γυναίκες". "Θα κάτσω να δω 50 φορές το βίντεο με τον Κασιδιάρη να κοπανάει Κανέλλη και να μπουγελώνει Δούρου και θα ακούσω πόσο δίκιο έχει ο εκπρόσωπος τύπου κάθε λογής κόμματος που θα μιλήσει για αυγά φιδιών και λοιπών ερπετών". Σοβαρά ε;

Οι περισσότεροι από τα εκατομμύρια που θα βλέπουν σήμερα όλη μέρα την εκπομπή του Παπαδάκη όπου ο Κασσιδιάρης επιτίθεται σε γυναίκες είναι πολύ πιθανό να κάθονται δίπλα σε έναν από τους 440.000 που περάσανε τη Χρυσή Αυγή για υπηρεσία προστασίας πολιτών και κουβαλητών σακούλων σούπερ μάρκετ.

"Τώρα θα αποκαλύψουμε τι είναι η Χρυσή Αυγή", θα μας πουν. Τώρα. Όχι όταν μαχαίρωναν μετανάστες. Όχι όταν έμπαιναν σε στέκια με ρόπαλα και τσεκούρια. Όχι όταν μπούκαραν σε πανεπιστημιακές σχολές και σε αίθουσες την ώρα του μαθήματος χτυπώντας τους πάντες. Όχι όταν δίπλα σε ΔΙΑδες, ΜΑΤΑάδες και κάθε λογής κρυφούς και φανερούς ειδικοδυναμίτες της ελληνικής αστυνομίας βασάνιζαν τον κόσμο στους δρόμους της Αθήνας.

Μα τότε, θα μου πεις, κυνηγούσαμε τα αναρχοκουμμούνια με μπροστάρηδες τους Αδώνιδες και τους τσεκουροφόρους Βορίδιδες με τους Μανωλοκαψήδες να ευλογούν. Τότε ήμασταν βρωμιάρηδες εχθροί της τάξης, της ηθικής και της καθαριότητας, όταν μιλάγαμε για εκφασισμό και νεοναζισμό.

Τι κάνατε εσείς για αυτά; Εσείς που μείνατε με ανοικτό το στόμα βλεποντας τον Κασιδιάρη να βαράει τη Λιάνα Κανέλλη σε ζωντανή μετάδοση; Βλέπατε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Βλέπατε δημόσιες διαπομπεύσεις οροθετικών. Βλέπατε μίσος και φανατισμό να παίρνει μεταγραφή σε "μεγάλες δημοκρατικές παρατάξεις".

Σου έλεγαν πόσο ανέβηκαν τα σπρεντς, υπολόγιζες τις μονάδες του ΧΑΑ και άκουγες πόσος χρόνος σου απομένει μέχρι την πείνα της δραχμής, παρακαλώντας να φύγεις από αυτόν τον κόσμο από την εξαθλίωση και όχι από βασανιστήρια "λαθρομετανάστη".

Αυτή είναι η δημοκρατία σου. Η δημοκρατία όπου άνθρωποι που βασανίζονται, ακόμη και άνθρωποι "επώνυμοι" όπως ο Λώλος και ο Κυπραίος, χάνονται μέσα στη δίνη των ΕΔΕ της ελληνικής αστυνομίας, όταν μια εισαγγελέας παραγγέλνει τη δίωξη του Κασσιδιάρη μέσα σε 30 δευτερόλεπτα.

Καλά του έκανε και την παρήγγειλε. Καλά θα κάνουν για μένα να βγάλουν παράνομη τη Χρυσή Αυγή χθες. Μα πώς γίνεται να βγάλεις παράνομο τον ίδιο τον εαυτό αγαπημένο, τριστραγούδιστο, γενναίο μου νεοελληνικό κράτος; Εσένα που σήμερα ο Ηλίας Κασιδιάρης σου έδωσε ακόμη ένα φωτεινό επιχείρημα για να προωθήσεις το προεκλογικό σου νεκροζώντανο μήνυμα;

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1