18 May 2012

Μάθε ιστορία αγόρι μου

Λίγες μόλις μέρες πέρασαν που ο Νίκος Μιχαλολιάκος έγινε και επίσημα εκλεγμένος μέλος της βουλής των Ελλήνων και αποφάσισε να χαρίσει σε όλους εμάς ένα κομμάτι των μοναδικών ιστορικών του γνώσεων.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τον χρυσαυγίτη γενικό γραμματέα, στο Πολυτεχνείο του 1973 κανένα τανκ δεν έριξε την πύλη της σχολής και κανένας νεκρός δεν έπεσε μέσα στο προαύλιο. 
Προχωρώντας ένα βήμα παρακάτω, ο βιβλιοφάγος αρχηγός των σκίνχεντ αποφάσισε να μας ξεστραβώσει, αποκαλύπτοντας κι άλλες άγνωστες ως σήμερα πτυχές της παγκόσμιας ιστορίας.
Έτσι, σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα, ο Τρωικός Πόλεμος δεν έγινε για τα μάτια της Ωραίας Ελένης αλλά για τα πετρέλαια του Ιράκ, ο άνθρωπος δεν πάτησε ποτέ το φεγγάρι αλλά ένα τηλεοπτικό στούντιο του Γουόλτ Ντίσνεΐ, το Γκόλουμ ήτανε γυναίκα και πως δεν έχει καμία σημασία να ψαχνόμαστε αν στο νικητήριο γκολ της Αγγλίας στον τελικό του μουντιάλ του 1966 πέρασε η μπάλα τη γραμμή, γιατί ήταν οφσάιτ.
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεσμεύτηκε επίσης ότι σε περίπτωση που επανεκλεγεί στις προσεχείς εκλογές του Ιουνίου, είναι έτοιμος να μας αποδείξει πως ο Έλβις ζει και ότι οι εξωγήινοι περπατούν ανάμεσα μας...

1 comment:

  1. Το τανκ εριξε την πυλη με την προτροπη του εκπροσωπου της συντονιστικης, και ξερουμε ολοι ποιος ηταν αυτος.
    ΜΕΣΑ στο προαυλιο ευτυχως δεν υπηρξε νεκρος, εξω δυστυχως...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1