03 February 2012

Über Alles

Τη δικαίωση του γερμανικού κράτους αναφορικά με τις καταδικαστικές αποφάσεις ιταλικών δικαστηρίων και την πληρωμή αποζημιώσεων στα θύματα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου αποφάσισε σήμερα το διεθνές δικαστήριο της Χάγης. 
Το δεδικασμένο της υπόθεσης αυτής  αναμένεται να χρησιμοποιηθεί σε πολλές ακόμη περιπτώσεις, ακριβώς όπως αυτό της εισβολής "αντιεξουσιαστών" στα ποδοσφαιρικά γήπεδα της χώρας. 
Κάθε φορά που ένα κράτος εισβάλλει σε κάποιο άλλο, εκτελεί μερικά εκατομμύρια και μετά καλείται να πληρώσει, θα επικαλείται της μονάκριβης του ασυλίας και θα ρίχνει την ευθύνη στην κακιά την ώρα, το αντιεξουσιαστικό Γ´ Ράιχ και τον κουκουλοφόρο Τζορτζ Μπους.
Από την περίπτωση αυτή εξαιρούνται οι Γερμανία, ΗΠΑ και λοιπά περήφανα μέλη των λεγόμενων G, οι οποίοι διατηρούν το δικαίωμα να βομβαρδίζουν με πυρηνικά ή με απεμπλουτισμένα ουράνια, βάρβαρους δικτάτορες που αυξάνουν τις τιμές στο πετρέλαιο και το φυσικό αέριο και αρνούνται να περάσουν δηλητηριασμένοι αγωγοί κάτω από τα πόδια των συμπολιτών τους.
(Η απόφαση αυτή περιλαμβάνει και την καταδίκη του γερμανικού κράτους για τη σφαγή στο Δίστομο. Φυσικά, όπως λένε και οι αρμόδιοι νομικοί, κανείς δεν έχει χάσει το δικαίωμα να εξακολουθεί να διεκδικεί αποζημίωση των ναζιστικών θηριωδιών. Με τη μόνη διαφορά ότι το ανθρώπινο είδος δεν έχει ακόμα εφεύρει το δικαστήριο που θα πάρει την απόφαση αυτή.)


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1