10 February 2012

Η μοναξιά του φασίστα

Την αποχώρηση των υπουργών του από το κυβερνητικό σώμα ανακοίνωσε μετά από ένα δραματικό διάγγελμα, ο αποκλεισμένος από τις έξι το απόγευμα της 9ης Φεβρουαρίου, Τζον Λένον του κοινοβουλευτισμού, Γιώργος Καρατζαφέρης.
Η λαμπρότερη φωτοβολίδα που ανέδειξε η σύγχρονη πολιτική σκηνή, δεν άντεξε να βλέπει άλλο το κόμμα του στο 5%, όταν το Μύκονος - Αράχωβα του Κουβέλη χτυπάει εικοσάρια.
Την εντολή αυτή δεν την πήραν με καλό μάτι τα δύο βαριά χαρτιά του κόμματος, ο πολυτονικός Άδωνις και ο τσεκουροφόρος Μάκης. Γεωργιάδης και Βορίδης, αν και παραιτήθηκαν από τα υπουργεία τους, διαχώρισαν τη θέση από τον χέρι χέρι και ανακοίνωσαν πως θα ψηφίσουν υπέρ των νέων μέτρων.
Δίχως να προλάβουν να χαρούν τις καινούριες τους καρέκλες, με εκατοντάδες χιλιόμετρα στα κοντέρ των ραδιοφώνων και των τηλεοπτικών παραθύρων και με μια υπουργική θητεία ίσα με τις σχολικές καλοκαιρινές διακοπές, πόσο να αντέξει ένας φασίστας;
Ο δρόμος είναι πια διάπλατος για την προσχώρηση του Μάκη Βορίδη στη Νέα Δημοκρατία, ή ακόμη και στο κόμμα που δεν έχει κάνει επίσημα, αλλά πολύ σύντομα θα μεταφερθεί από τις σελίδες του facebook του Πάνου Καμμένου.
Υπάρχει, φυσικά, πάντα και η επιλογή της χαβούζας της Δημοκρατικής Αριστεράς, στην οποία είναι σίγουρο ότι ο Γρηγόρης Ψαριανός περιμένει με Εξαρχειώτικη ανυπομονησία τον μετανιωμένο φασίστα Μάκη. 
Όσο για τον Άδωνι, αυτός μπορεί κάλλιστα να γίνει μαζί με την Ευγενία η εναλλακτική απάντηση του Τηλεάστυ στο ζεύγος Κωστόπουλου. 
Σε ένα νέο εβδομαδιαίο σόου με τίτλο “Δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ, Πακιστανέ” η κυρία Μανωλίδου θα παρουσιάζει μια σειρά δοκιμασιών με επίκεντρο τις ελληνικές ακαδημαϊκές γνώσεις αλλοδαπών και έπαθλο μία προσωρινή άδεια παραμονής εργασίας. Στο ρόλο του κριτή ξέρετε ποιος θα είναι.
Για την αποφυγή παρεξηγήσεων, στο παιχνίδι δεν θα λαμβάνουν μέρος μόνο Πακιστανοί, αλλά και ξένοι πολλών ακόμη εθνικοτήτων. Στα μάτια του Άδωνι, όμως, θα είναι όλοι τους για πάντα Πακιστανοί...

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1