07 February 2012

Λάιφσταϊλ Αριστερά

Η πρόθεση να θέσει υποψηφιότητα με τον Κουβέλη και να φύγει από τη μεγάλη σοσιαλιστική παράταξη, διέρευσε πριν από μερικές μέρες από το στενό οικογενειακό κύκλο του άρχοντα της ενημέρωσης Σταμάτη Μαλέλη.
Ο επιτυχημένος διευθυντής ειδήσεων του Σταρ, έπειτα από μακρά πορεία υπηρέτησης των συμφερόντων του Γιώργου, είπε να κάνει στροφή στη νέα χαβούζα του εγχώριου σοσιαλισμού.
Την κίνηση αυτή χαιρέτησαν οι δήμαρχοι Πάρου, Μυκόνου, Σκιάθου αλλά και οι τοπική κοινωνία της Αράχωβας. Χαρακτηριστικό δείγμα φανατικών κουβελικών βγήκε στους δρόμους πανηγυρίζοντας για τη σωτηρία του τόπου τους από τον μεγάλο αριστερό δημοκράτη ηγέτη και τον κονφερασιέ του.
Οι πρώτες πρόχειρες δημοσκοπήσεις έδειξαν μια συντριπτική υπεροχή της Δημοκρατικής Αριστεράς έναντι των υπόλοιπων κομμάτων. Άλλωστε, ποιος δεν θα ζήλευε λίγη από τη σοβαρότητα του γκλαμουράτου καναλιού των ξέκωλων, της πίστας και του "Ωωω Σουλτάν!!!" στην εκλογική του περιφέρεια;
Έτσι κι αλλιώς το ρουσφέτι είναι απλό και φτηνό. Αποκλειστικά ρεπορτάζ απ´ την Ψαρρού. Βραδινά ζωντανά από τη Μπούντα. Μαγνητοσκοπημένα ξενυχτάδικα στην πόλη της Σκιάθου κι ένα ολόκληρο χειμώνα στα τελεφερίκ της Αράχωβας. Και φυσικά ο ύμνος του κόμματος σε στίχους και μουσική Νίκου Καρβέλα. 
Βέβαια, την ίδια τελειωμένη αυτή κατάσταση ζούμε εδώ και 40 χρόνια, θα πει κάποιος. Καιρός λοιπόν να πρωτοτυπήσουμε και μαζί με το Μαλέλη να βάλουμε την Πετρούλα, την Αφρούλα, τον Κατμαν και τον Βας Βας. Αν τους ντύσεις καθωσπρέπει, τους χτενίσεις και τους βάλεις ανάμεσα στους υπόλοιπους, δεν θα καταλάβει κανείς τη διαφορά.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1