02 February 2012

Παλούκια αγάπης

Για επίθεση με στόχο τη μπριζόλα του Μιχάλη Χρυσχοΐδη, κατηγόρησε ο εκπρόσωπος του ΠαΣοΚ τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά το νέο ντου στον ίδιο και άλλα μέλη του κόμματος σε κοσμική ταβέρνα. 
Ο αδιάβαστος υπουργός, μαζί με εκλεκτή κομματική παρέα, βρέθηκε στον Κορυδαλλό για να αναδιοργανώσει την προεκλογική του καμπάνια μετά την ανακοίνωση του κινήματος LO.VE. των Ανδρέα Λοβέρδου και Ευάγγελου Βενιζέλου. 
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ασφάλεια Αττικής, η επιδρομή των πεινασμένων συριζαίων στόχο είχε τις πατάτες τηγανητές και τη λαχανοσαλάτα του υποψήφιου προέδρου και όχι τον ίδιο τον δημοφιλέστατο και ειλικρινή υπουργό.
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κατηγόρησε με έντονο ύφος, τον υπουργό προστασίας του πολίτη Χρήστο Παπουτσή αλλά και τους επικεφαλής των διμοιριών των ΜΑΤ που έσπευσαν στον τόπο του εγκλήματος, για την απώλεια μιας λιαστής ντομάτας, μιας τυροκροκέτας και ενός κεφτέ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην ΓΑΔΑ όπου και εφοδιάστηκαν από τον αξιωματικό υπηρεσίας με τις απαραίτητες τσάντες γεμάτες μπυρομπούκαλα και στουπιά.
Το γεγονός αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι του Χρήστου Παπουτσή. Τον δελφίνο που έμεινε στην απ’ έξω και από το κίνημα LO.VE. αλλά και από τον πολυάσχολο Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
Ο Χρήστος Παπουτσής, σε συνεργασία με τη Λούκα Κατσέλη και τον Χάρη Καστανίδη, ανακοίνωσε το νέο κίνημα που θα σώσει το κύρος της μεγάλης σοσιαλιστικής παράταξης. Το κίνημα PA.LOU.KA. 
(Καλό θα είναι σιγά σιγά τα ΜΑΤ εκτός από φύλακες πολιτικών, να γίνουν και δοκιμαστές των γευμάτων τους. Όλο και κάποιο παγιδευμένο με ποντικοφάρμακο ντολμαδάκι μπορεί να φτάσει στο τραπέζι τους...)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1