05 January 2012

Αγαπούλες

Εξώδικο έστειλε ο Μάκης Ψωμιάδης σε γνωστή εταιρία κινητής τηλεφωνίας, ζητώντας να αποσύρει την αγαπουλίστικη διαφήμιση της και απαιτώντας να ενημερωθεί για τα κέρδη τα οποία της απέφερε η καμπάνια αυτή για όσο διάστημα προβάλλεται στην τηλεόραση, χρησιμοποιώντας παράνομα τις ατάκες του.
Σύμφωνα με τους δικηγόρους του Μάκη, αυτό το οποίο εξόργισε περισσότερο τον πελάτη τους ήταν η ατάκα “αγαπούλα την κουκούλα”, πράγμα που δεν έχει την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα, μιας και οποιοσδήποτε είχε στοιχεία εναντίον του είτε βρίσκεται στο χώμα, είτε στο διπλανό κελί.
Λέγεται ότι αυτό που κυριολεκτικά έβγαλε τον μεγάλο παράγοντα απ’ τα ρούχα του, ήταν ότι κανείς δεν τον πήρε τηλέφωνο για να εξασφαλίσει την άδεια της Αγαπούλας, της οποίας τα πνευματικά δικαιώματα έχει ήδη κατοχυρωμένα από την ένδοξη εποχή της θητείας στα ΕΑΤ - ΕΣΑ.
Εκκρεμεί μάλιστα και σχετική μήνυση στον Γιώργο Μπαμπινιώτη, ζητώντας μερίδιο από τις εισπράξεις του πασίγνωστου λεξικού του εξαιτίας της χρήσης του Ψωμιάδειου λήμματος, αλλά και όλων των παραγώγων του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συμπληρωματική επιστολή του, ο Μάκης Ψωμιάδης προτείνει εναλλακτικές χρήσεις της λέξης πάντοτε με την προϋπόθεση να λάβει και ο ίδιος μερίδιο από τις εισπράξεις, κινούμενος βεβαίως στα πλαίσια αντεκδίκησης του πολιτικού κατεστημένου που τον ανάγκασε να γνωρίσει μετά απ’ τις δικές μας, και τις φυλακές των υπόλοιπων Βαλκανίων.
Η εν λόγω εταιρία, παίρνοντας σοβαρά υπόψιν την πρόταση αυτή σκέφτηκε να βάλει τον οσονούπω άνεργο πρώην πρωθυπουργό και λίαν συντόμως πρώην πρόεδρο του ΠαΣοΚ Γιώργο Παπανδρέου να τρέχει γυμνός στο Κολωνάκι τσιρίζοντας “λεφτά υπάρχουν”, και τον Μάκη Ψωμιάδη, καπνίζοντας το πούρο του στο Ντα Κάπο να του απαντά “αγαπούλα, τη σακούλα”. 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1