05 December 2011

Εξωφυλαρούχας

Αποχώρησε από τη συνεδρίαση του ΔΝΤ για την έκτη δόση της Ελλάδας ο Βραζιλιάνος εκπρόσωπος του ταμείου με τα μυαλά στα κάγκελα, όπως μετέδωσαν σήμερα τα διεθνούς βεληνεκούς ελληνικά δίκτυα. 
Προχωρώντας σε προβλέψεις για την κίνηση αυτή κατέληξαν όλοι στο εξής συμπέρασμα. Η εύκολη κλήρωση της Εθνικής Ελλάδας στο Γιούρο της Ουκρανοπολωνίας τσάντισε τους βραζιλιάνους μπαλαδόρους. 
Η απώλεια του τελευταίου Κόπα Αμέρικα από τη συμπαθέστατη Ουρουγουάη, κλόνισε την παγκόσμια κατάταξη της ποδοσφαιρικής ομάδας του καφέ, ενώ η επικείμενη θρυλική πορεία της παρέας του Σάντος έχει βυθίσει σε σκοτεινές σκέψεις τους κατοίκους των πέριξ του Αμαζονίου.
Βλέποντας τα χάλια των αιώνιων εχθρών Αργεντίνων, που βρεθήκαν κι αυτοί κάτω από τα γνήσια παιδιά του Ρεχάγκελ στις θέσεις της Φίφα, σκιάχτηκαν και μόνο στην ιδέα ότι οι Αμερικανικές αθλητικοβιομηχανίες θα αποφασίσουν να αποσύρουν τις χορηγίες από αυτούς, για να αφιερώσουν την τέχνη τους στην ένδυση του Γιώργου Καραγκούνη.
Αυτά λένε οι περισσότεροι και πιο άρτια ενημερωμένοι. Άλλοι πάλι, αυτοί οι γνωστοί - άγνωστοι παραγκωνισμένοι υποκριτές και ψεύτες, εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι όλοι ανεξαιρέτως έχουν χεστεί πάνω τους με αυτά που πάνε και κάνουν στην Ελλάδα διαπιστώνοντας ότι στην τεράστια φούσκα που βρίσκονται αναπαυτικά καθισμένοι, ούτε με βελονάκια δεν θα ‘πρεπε να παίζουν.
Πόσο μάλλον τώρα, που παίζουν με βαριοπούλες... 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1