04 December 2011

Πάτα το μηδέν

Μόνο σε αποικία θα μπορούσε ο Γιώργος Παπανδρέου να ξαναθέσει υποψηφιότητα για πρωθυπουργός, υποστήριξε σε ζωντανή μετάδοση ο, από το 2009, υπουργός της κυβέρνησης ΠαΣοΚ και από το Νοέμβριο του 2011 της κυβέρνησης εθνικοσοσιαλιστών, Μιχάλης Χρυσοχοίδης.



Έχασε την εμπιστοσύνη των πολιτών, βύθισε τη χώρα στην ύφεση και έστρεψε την κοινωνία ενάντια στη δημοκρατική παράταξη, ο κατά Μιχάλη ευγενής κοσμοπολίτης με μόνη του ικανότητα να διαφημίζει τη χώρα με τα άπταιστα αγγλικά του στο εξωτερικό κύριος Παπανδρέου.
Όποιος δεν αποφασίσει να αναλάβει τις ευθύνες του θα βρεθεί στα σκουπίδια της ιστορίας παρέα με τους πρώην πρωθυπουργούς των ιδιωτικών παραλιών, των μηνιαίων εμφανίσεων στον Αλέξη Παπαχελά, και των πρωτοσέλιδων άρθρων στις εφημερίδες εφοπλιστών και εργολάβων, συμπλήρωσε ο υπουργός της Β΄Αθήνας.
Το κόμμα θα διασπαστεί και θα οδηγήσει τη δημοκρατική παράταξη στο χάος και τα εκατομμύρια των γνήσιων σοσιαλιστών στους δρόμους, παραδίδοντας τη χώρα στην αναρχία και δεσμεύοντας το μέλλον της με αυτό των ακροδεξιών φασιστοειδών στοιχείων της κοινωνίας, εφόσον ο απόγονος της Μάργκαρετ δεν γίνει εσπευσμένα ο νέος ανταποκριτής του Ψυχάρη στην Ουάσινγκτον.
Αυτά, εν ολίγοις, θα μπορούσε να είχε πει ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης, σε περίπτωση που ο αμείλικτος τηλεοπτικός χρόνος τον άφηνε να ολοκληρώσει τη σοσιαλιστική του σκέψη. 
Ας μην είμαστε όμως και αχάριστοι που μεταξύ των διαφημιστικών σαμπουάν και οδοντόκρεμας της Εύας Αντωνοπούλου, υπάρχουν και κάποιοι πολιτικοί που έστω και την ύστατη στιγμή αντιλαμβάνονται την ελληνική πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα. 
Πολύ σωστά για αυτούς τους λίγους σαν τον Μιχάλη, ούτε αποικία κανενός είναι η Ελλάδα, ουδείς άλλος παρά μόνο το σπέρμα του Ανδρέα, ευθύνεται για το κατάντημα των τελευταίων 37 ετών, δεν γεννήθηκε ακόμη ο Έλληνας που θα ήθελε να δει το ΠαΣοΚ να καταστρέφεται, όλοι ανεξαιρέτως οι πρώην πρωθυπουργοί πλήρωσαν τις ευθύνες που τους αναλογούσαν παραμένοντας μέχρι σήμερα στην αφάνεια, γλιτώνοντας τελικά τη χώρα από τον εφιάλτη της επιστροφής χουντικών σταγονιδίων στην εξουσία.  
Πάλι καλά, δηλαδή, που ο Λοβέρδος νοίκιασε και καινούρια γραφεία.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1