02 December 2011

Μικρές παρεξηγήσεις

Τα πήραν οι πασόκοι υπουργοί γιατί στη συμμάζοξη τους με τους υπόλοιπους συνεταίρους έλειπαν οι νεοδημοκράτες Δήμας και Αβραμόπουλος, ή αλλιώς ο Εξωτερικών και ο Εθνικής Άμυνας.
Μάλιστα τα πήραν τόσο άσχημα που έκαναν και σκηνή, βρίσκοντας την ευκαιρία να ρίξουν και μερικά πολιτισμένα μπινελίκια στον γιες μαν Αντώνη, που μετά από τόσα προσκηνήματα είδαν τις καρέκλες των αντιπροέδρων του κενές.
Τελικά το όλο θεματάκι αποδείχθηκε τζίφος. Οι νέοι υπουργοί έλειπαν για να “υπερασπιστούν” τα εθνικά μας συμφέροντα, αλλά κανείς τους δεν είχε την τσίπα να στείλει ένα sms. Έτσι τα ποτηράκια με τις άσπρες καποτούλες πήγαν χαμένα, αλλά τελικά οι πασόκοι συνέχισαν το έργο τους.
Φυσικά κανείς δεν ρώτησε ούτε τι πήγαν να κάνουν οι δυο τους, αλλά ούτε και ποια γραμμή εξωτερικής πολιτικής ακολουθούν. Του Αντώνη; Του Γιώργου; Του Λουκά; Ή της πάρτης τους; 
Βέβαια την απάντηση στο ερώτημα την έδωσε η Άγγελα. Ποιος χέστηκε για τις εξωτερικές θέσεις της Ελλάδας; Είχε που είχε τον Ράιχενμπαχ στην Αθήνα, έβαλε τώρα και τον Φούχτελ υπεύθυνο για την Ελλάδα στο Βερολίνο κι άφησε τα παιδάκια εδώ πέρα να περιμένουν πότε θα πρωτοκολληθεί το ταξίδι του κάθε υπουργού, για να νομίζουν ότι έχουν και άποψη στα εξωτερικά. 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1