14 November 2011

Σαν να μην πέρασε μια μέρα

Μίλησε σήμερα ο “εντολοδόχος” με τους 49 υπουργούς. Μίλησε πολύ και τα είπε όλα. Βασικά δεν πολυκατάλαβαν από κάτω αν όντως μίλησε πολύ, μιας και λόγω της ημέρας τα πράγματα ήταν και λίγο ξενέρωτα.
Κομμένα τα παιδιά από κάτω, δίχως και πολύ ορεξούλα για χειροκροτήματα και τσαλιμάκια. Άλλωστε μια βδομάδα Βουλή - κανάλι - κόμμα και πάλι τα ίδια, όσο να ‘ναι κούρασε.
Αφού όμως έπρεπε να είναι όλοι εκεί, τελικά ανέβηκε και τα 'πε. Κόψανε και τις ειδήσεις των 8 μόνο και μόνο για να μας πει ο Παπαδήμος -και όχι ο Καψής- τι πρέπει να κάνουμε για να μην χρεοκοπήσουμε. Βέβαια ο Παπαδήμος έμαθε πολλά τις τρεις τελευταίες μέρες που βρίσκεται στην Ελλάδα και κυρίως παρατήρησε λεπτομερώς τον Κουβέλη και τις γεμάτη ενεργητικότητα ομιλίες του.
Δεσμεύτηκε ο “εντολοδόχος”. Όχι όπως δεσμεύονται γι’ αυτόν οι καθημερινοί πανελίστες -θα μάθει κι αυτός με τον καιρό- αλλά δεσμεύτηκε. Όχι νέοι φόροι, πάταξη της φοροδιαφυγής, εξορθολογισμός των εξόδων, ιδιωτικοποιήσεις και κλείσιμο των ζημιογόνων οργανισμών, αναδιάρθρωση της παιδείας, γρήγορη και δίκαιη απόδοση δικαιοσύνης.
Ένας κοντός, με περισσότερο μαλλί και δίχως μουστάκι Γιωργάκης. Σαν να μην πέρασε μία μέρα...

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1