28 November 2011

Στον Καιάδα

Η κρίση ξεκίνησε από την Ελλάδα και μετά εξαπλώθηκε και στην υπόλοιπη Ευρώπη δήλωσε ο επίτροπος Όλι Ρεν στα ξένα αλλά και τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης. 
Άθελα του βέβαια ξεστόμισε αυτά τα λόγια ο επίτροπος, αλλάζοντας όμως άρδην το κλίμα αγάπης που εξέπεμπαν εδώ και δύο χρόνια οι Βρυξέλλες, το Παρίσι και το Βερολίνο.  
Ανατρέποντας το εγκάρδιο κλίμα που ως τώρα είχε διατηρηθεί από τη δίκαιη προπαγάνδα των Ευρωπαίων μη εκλεγμένων ηγετών και των αγαπημένων τους μέσων ενημέρωσης, όλοι έφτασαν πια να κοιτούν τους μέχρι πρότινος λατρεμένους απογόνους του Ζορμπά, με μισό μάτι.
Έτσι, από δω και μπρος οι Έλληνες φοιτητές του εξωτερικού εκτός από τα νοίκια τριών ετών ντούκου στον νοικάρη της ευρωπαϊκής πόλης που σπουδάζουν, θα είναι αναγκασμένοι να επιδεικνύουν και τις βαθμολογίες κάθε εξεταστικής, για να ξέρει ο ιδιοκτήτης αν είναι η εξαίρεση του κανόνα, ή ακόμη ένας τεμπελάκος αιώνιος φοιτητής που κάνει τη ζωάρα του στα Λονδίνα.
Επιπλέον ο Έλληνας νεαρός σπουδαστής θα υποχρεώνεται να τραπεζώνει κάθε Κυριακή τον σπιτονοικοκύρη του με γιουβέτσια, γιουβαρλάκια, ντολμαδάκια, χωριάτικες και τζατζίκια, ως ηθική αποζημίωση για τις ελληνικές πουτανιές που αμαύρωσαν την παρθένα Ευρώπη και οδήγησαν στην άβυσσο το πανάγιο ενιαίο νόμισμα και τις ενάρετες αγορές.  
Ακόμη, οι Έλληνες έμποροι και επιχειρηματίες που συναλλάσσονται με την Ένωση, θα παύσουν πια να πληρώνουν μπροστά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες στους Ευρωπαίους προμηθευτές. Πρακτική που εδώ και δύο χρόνια ακολουθούν αποκλειστικά και μόνο με την χώρα μας.
Αντ‘ αυτού, οι Ρωμιοί μαγαζάτορες, θα παραχωρήσουν αμισθί τις επιχειρήσεις τους στους μέχρι πρότινος αλλοδαπούς συνεργάτες τους, εξασφαλίζοντας έτσι σίγουρο μεροκάματο ανειδίκευτου εργάτη στο υπό νέα διεύθυνση πρώην μαγαζί τους.
Η ευρωπαϊκή αυτή έκφραση αλληλεγγύης των φίλων μας μη εκλεγμένων ηγετών θα αποκαταστήσει το κακό όνομα του Έλληνα, παύοντας να μας πασάρουν σαν μπαταχτσίδες, ευρωπροδότες, που εξαιτίας μας καταστρέφονται τα ασφαλιστικά ταμεία των λαών τους, απολύονται οι συμπατριώτες τους, κλείνουν οι εγχώριες επιχειρήσεις τους και καταρρέουν τα χρηματιστήρια τους.
Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρουμε μετά από μερικά χρόνια να ξαναγίνουμε ο κατά Σάξονα τεμπέλης, φωνακλάς, καλοπερασάκιας, σουβλακοφάγος, τριχωτός και μικροτσούτσουνος λαός, με τους προγόνους λούγκρες και το συρτάκι για ήχο κλήσης στο κινητό, που με τόση επιτυχία παρουσίαζαν στα κατά παραγγελία άρθρα των εφημερίδων τους, αλλά και στα πρόσφατα καλαίσθητα τηλεοπτικά τους ριάλιτι.     

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1