04 October 2011

Ταξιδεύοντας με τον Γιώργο

Ξεκινήσαμε με τη Δανία. Δεν μας βγήκε. Μετά ήταν η Χιλή. Δεν κάτσαμε πολύ γιατί τη βαρεθήκαμε κι αυτή. Ύστερα η Αργεντινή. Πέρα δώθε όμως μπαϊλντίσαμε με τους Λατίνους και βρήκαμε το λιμανάκι μας στη μαγευτική Ινδία. 

Μεγάλη και ωραία χώρα η Ινδία, με βαρβάτους παχυλούς μισθούς και ακόμη πιο αφράτα και παχιά γελάδια. Θα μάθουμε να λατρεύουμε όλοι τον Βραχμανισμό και για μεγαλύτερη εξοικείωση με τα νέα ήθη και έθιμα, ο ελληνικού τύπου ινδουισμός θα γίνει παγκοσμίως γνωστός και ως Μπραχαμισμός, ενώ ο Έλληνας πιστός, Μπραχαμιστής. 

Εξυπακούεται ότι το Μπραχάμι θα αποτελέσει το ευρωπαϊκό κέντρο λατρείας της νεοσύστατης αυτής θρησκείας.

Ως απόρροια των κανόνων της καινούριας μας λατρείας θα κόψουμε τα μπιγκ μακ, αλλά θα συνεχίσουμε  ακάθεκτοι να τσακίζουμε χοιρινά πιτόγυρα. Ταυτόχρονα, με τα καμασούτρα στα χέρια θα γεννοβολάμε σαν τα κουνέλια, αφού τα νέα γερμανικά εργοστάσια θα χρειάζονται τα εργατικά χέρια των ανεξάρτητων δουλοπαροίκων της νέας Ελλάδας.

Όποιος άπιστος τολμήσει και φάει αγελάδα, θα μαστιγώνεται από ειδικό σώμα της ελληνικής αστυνομίας. Εξαιρείται η Μονή Βατοπεδίου, ο Θοδωρής Ρουσόπουλος και η Αγελάδα που Γελάει, γιατί είναι κόκκινη.

Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός θα μετονομαστεί σε Βλέμμα του Βοδιού, με μασκότ τη φάτσα του Κώστα Αϊβαλιώτη. Απαραίτητη προϋπόθεση να βγάλει τα γυαλιά, γιατί θα κρύβουν τα σπινθηροβόλα ματάκια του.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος θα μετονομαστεί από Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, σε Ανώτατο Αρχιερέα. Τα κριτήρια είναι καθαρά σωματοδομικά. Παρόλα αυτά μπαίνοντας ήδη στο πετσί του νέου του ρόλου προφήτεψε σε ζωντανή συνέντευξη, ότι στην επόμενη του ζωή θα είναι ζουζούνι. Δεν έχει ακόμα εξακριβωθεί τι ζουζούνι θα είναι, αλλά όλοι τείνουν προς τον κηφήνα.

Το ΚΚΕ θα σφάξει 100 ταύρους και θα πάρει τα βουνά. Όχι γιατί θα πέσει ο χριστιανισμός που ποτέ δεν ασπάστηκε, αλλά γιατί θα χάσει και άλλη πελατεία, ενώ η ΝΔ θα επαναφέρει στην κεφαλή του κόμματος τον Κωστάκη, μιας και είναι ο μόνος στις τάξεις της που μπορεί να κοντράρει τον Πάγκαλο.

Τον Γιωργάκη δεν τον ακουμπάει κανείς. Αυτός ούτε ιερό έχει και είναι και χορτοφάγος.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1