22 September 2011

Δέκα εκατομμύρια πλην τριακόσιους

Αν κάτσεις κάτω και υπολογίσεις τα νούμερα όλων όσων φταίνε για το κατάντημα της χώρας εδώ και τόσα χρόνια, σύμφωνα πάντα με ότι έχουν βγει και έχουν πει ανά καιρούς οι πολιτικοί που μας κυβερνάνε, τότε το συμπέρασμα είναι αδιάψευστο…
Ο Λοβέρδος πριν μερικές μέρες το είπε ξεκάθαρα. 1.000.000 δημόσιοι υπάλληλοι ζουν εδώ και χρόνια παρασιτικά εις βάρος του ελληνικού κράτους. Ο Πάγκαλος συμπλήρωσε με τη σειρά του ότι όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι κλέφτες. Παπαρήγα και Τσίπρας λένε με ένα στόμα μια φωνή ότι το κεφάλαιο και η πλουτοκρατία κλέβει το ψωμί του κοσμάκη.

Ο αντιπροεδρεύων πρωθυπουργός Βενιζέλος το έχει τονίσει πολλάκις. Φταίνε όλοι. Πλούσιοι που έβγαλαν τα λεφτά τους έξω, τράπεζες που έκλεψαν το δημόσιο, συνδικαλιστές που οδηγούν κόσμο και κοσμάκη στη φοροδιαφυγή και όλοι εμείς που τους ακούμε και χρεοκοπούμε τη χώρα.

Αν όλα αυτά τα βάλουμε δίπλα στο αξεπέραστο «μαζί τα φάγαμε» και στον Καρατζαφέρη με τους αλλοδαπούς του, που οδήγησαν την πατρίδα μας στην καταστροφή, τότε ο ακριβής αριθμός των ενόχων για την κατάντια της χώρας μας δεν σηκώνει καμία αμφιβολία:

Φταίνε δέκα εκατομμύρια πλην τριακόσιους, ακριβώς…

8 comments:

 1. αυτή η άποψη είναι άκρως επικίνδυνη! δηλαδή όλοι αυτοί που τους ψήφισαν δεν φταίνε;

  όσο πιο πολύ μπαίνουν στο μυαλό μας ιδέες ότι αυτοί είναι άπασα αρχή και τέλος των βασάνων μας, τόσο πιο πολύ πιστεύουμε σε μαγικές λύσεις που είναι "έξω" από εμάς!

  απαράδεκτη οπτική και επικίνδυνη

  άλλωστε το ΚΚΕ ούτε κυβέρνησε αλλά ούτε και ψήφισε το μεσαίωνα τους, και τα συνδικάτα που ελέγχονται από το ΚΚΕ έχουν κρατήσει ως τώρα εξαιρετική στάση! Για το αν θέλουμε σοβιετικού τύπου κουμουνιστικό σύστημα αυτό βέβαια είναι άλλη συζήτηση, αλλά πάντως η στάση του ΚΚΕ είναι η μόνη που στέκεται απέναντι στη λαίλαπα.

  ReplyDelete
 2. Εκλέγω κ πληρώνω ανθρώπους που υποτίθεται φέρουν ευθύνη για τις ζωές μας.
  Καλούνται πρώτοι να νομοθετήσουν, να τηρήσουν τους νόμους, να υπηρετήσουν μια κοινωνία στο σύνολό της.
  Οι ορδές των τσικό κλεφτών δεν δημιουργήθηκαν ως δια μαγείας σε μια στιγμή.
  Δεν δέχομαι και δεν δικαιολογώ την ατιμία κανενός,
  αλλά αν είναι να οργιστώ και να απαιτήσω αλλαγές, ξεκινάω και επιμένω στους εμπνευστές,πρωτεργάτες κ πρωτοκλέφτες της κατάντιας μας.

  ReplyDelete
 3. άλλο πρωτεργάτες κι άλλο το: "οι 300 ένοχοι και οι υπόλοιποι λάδι".

  το ΚΚΕ δεν νομοθέτησε ΠΟΤΕ και πήγε κόντρα ΠΑΝΤΑ στα λαμόγια, τώρα αν εσύ (όλοι εμείς) δεν το ψήφισες και δεν είχε κοινοβουλευτική δύναμη, σ' αυτό ευθύνεται μόνο ο ψηφοφόρος!  ο δημόσιος υπάλληλος για να γίνει δημόσιος υπάλληλος έγλειψε και τροφοδότησε αυτή την κατάσταση και ψήφισε τα λαμόγια.

  έχει πλάκα όμως τόσο καιρό που μας σκίζουν εμάς τους ιδιωτικούς υπάλληλους τουμπεκί οι δημόσιοι,

  τώρα που όλη η παγκόσμια κοινότητα τους δείχνει με το δάχτυλο, τώρα "όλοι μαζί στον αγώνα".

  ρε ουστ κοπρόσκυλα, αφού και να περάσει αυτή η κατάσταση πάλι έτσι θα λειτουργήσετε.

  καλύτερα να σας διώξουν όλους!

  ReplyDelete
 4. Ναι,σίγουρα, αυτοί που θα εκδιωχθούν δεν θα απορροφηθούν με άλλους τρόπους, οι πιο hardcore κομματόσκυλοι θα αρχίσουν να εργάζονται σε πυρετώδεις ρυθμούς, οι εκβιασμοί και οι μίζες θα εκλέιψουν, το ΚΚΕ θα γίνει ο πιο τρυφερός εργοδότης και έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα Not.
  Η κυβέρνηση στρέφεται εναντίον της πελατείας της γιατί δεν μπορεί να στραφεί εναντίον του σπόνσορα της.

  ReplyDelete
 5. αλλά εξακολουθείς να παπαγαλίζεις ότι και οι 300 είναι οι φταίχτες και όλοι οι υπόλοιποι είναι ο αφρός!

  είναι επικίνδυνο να σκέφτεται κάτι τέτοιο ο κόσμος, είναι επικίνδυνη η δαιμονοποίηση 300 ατόμων για την ξεφτίλα μιας ολόκληρης κοινωνικοοικονομικής τάξης!

  ή όλοι από κολασμένη μεριά, ή εχθροί. αλλη λυση δεν βλεπω!

  ReplyDelete
 6. OK dont feed the troll.

  αλλά και συ με τετοια αριστουργήματα μπορείς να παράγεις αμετρητα τρολς

  ReplyDelete
 7. Αλλαγή ή θάνατος
  http://polyfimos.blogspot.com/2011/08/blog-post_25.html

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1