27 September 2011

Πωλείται όπως είναι δοκιμασμένη

Δημοσιεύτηκε η λίστα με τα πρώτα ακίνητα που βγαίνουν στο σφυρί και επιτέλους αποκαταστάθηκε μια μεγάλη αδικία. Η ΓΑΔΑ και επίσημα θα ιδιωτικοποιηθεί. Το κτήριο, φυσικά, αφού οι υπηρέτες της ιδιωτικοί υπάλληλοι ήταν πάντα.

Χρόνια τώρα ο πιστότερος φρουρός των ιδιωτών, το καλύτερο κατοικίδιο των πολιτικών, η πιο φιλότιμη κουβαλίστρα σακούλας σούπερ μάρκετ, σύντομα θα αποκτήσει καινούριο νοικάρη.

Το ανέκδοτο που ακούει στο όνομα συνδικαλιστής αστυνομικός, παρά τη συγκρατημένη αισιοδοξία του, κρατά κάποιες επιφυλάξεις. Ως εκφραστής αυτών των επιφυλάξεων, ετοιμάζει τις επόμενες προληπτικές συμβολικές κινήσεις για τις μελλοντικές του νόμιμες ανέσεις.

Προγραμματίζει λοιπόν συστηματικό άπλωμα σεντονιών και μαξιλαροθηκών εκτός από τον Λυκαβηττό, στα Προπύλαια, στον Φιλοπάππου και στους γαμιστρώνες της Πεντέλης που έχει και την καλύτερη θέα. Θα απαιτεί την προσωρινή διανυκτέρευση των σε υπηρεσία ιδιωτικών φρουρών, στο Λαγονήσι Γκραν Ριζόρτ και τον Αστέρα της Βουλιαγμένης, μένοντας πιστος στο δόγμα «Μετανάστης σε πισίνα, μπάτσος με καϊπιρίνια». Εξυπνότεροι είναι δηλαδή, οι λαθραίοι εκεί στη Λέρο, που όλο το καλοκαίρι την κάνανε ταράτσα μπάι δε πούλ;

Η παραμονή στα ριζόρτ της πρωτεύουσας θα είναι βεβαίως προσωρινή, μιας και ήδη στα σχέδια της κυβέρνησης είναι η ανέγερση ιδιοκτήτου –με τα λεφτά του ελληνικού λαού- αστυνομομεγάρου, στο προαύλιο της Βουλής των Ελλήνων. Πέρα δώθε Αλεξάνδρας- Πλατεία Συντάγματος, και πολύ βενζίνη χαλάς και φουσκαλίτσες κάνουν τα πατουσάκια. Άσε που με τέτοια ζέστη μέσα στο κράνος σου βγαίνει η μπέμπελη.

Επιβάλλεται το νέο κτίσμα να αποκτήσει έναν ανθρώπινο, καλλωπισμένο περιβάλλοντα χώρο, γεμάτο ζαρντινιέρες. Είναι, επίσης, ζωτικής σημασίας, το νέο στρατηγείο προστασίας του ιδιώτη τραπεζίτη, να ονομάσει τα περήφανα όργανα επιβολής της βίας, επίτιμους δημοσίους υπαλλήλους.

Δημόσιοι υπάλληλοι θα είναι, φυσικά, στα χαρτιά, μιας και οι νέοι μισθοί των 300 ευρώ, για αυτούς θα είναι ανέκδοτο. Έχει δει κανείς πεινασμένους με γκλοπ να επιβάλλουν την τάξη των αφεντικών;

Ως τα νέα ανώτερα κοινωνικά όντα, θα εκσυγχρονιστούν. Έτσι η διδασκαλία της Αδώνιας γραμματείας για την ανύψωση του πατριωτισμού τους θα είναι ζωτικής σημασίας, ενώ θα μάθουν να μιλούν και αγγλικά για να συνεννοούνται με τα νέα αφεντικά.

Οι νέοι πράιβετ σέρβαντς, θα απολαμβάνουν τις υπηρεσίες των μαύρων υπηρετισσών τους μόλις η πιάτσα ανέβει από την Πατησίων στην Αμαλίας, ενώ θα μπορούν με μεγάλη ευκολία να τις τσεκάρουν από το μπαλκόνι του νεόδμητου αστυνομομεγάρου. Μεγάλο βοήθημα στο μηνιαίο τους εισόδημα θα είναι και τα έσοδα των μεταναστευμένων από την Ομόνοια βαπορακίων της Πλατείας Συντάγματος. Το νέο εμπόρευμα θα το πετάνε κάθε πρωί από τα παράθυρα.

Οι φήμες για βάρβαρα έθιμα συλλογής σκάλπ, μετά από κάθε πορεία συνδικαλιστών, αγανακτισμένων, ταξιτζήδων και λοιπών αποκλείεται, μιας και τα μοναδικά σκαλπ που θα έχουν αξία για τον μπάτσο του αύριο, θα είναι των αριστερών. Και αυτούς θα τους έχουν ήδη εξορίσει.

Η τελετή παράδοσης της παλαιάς ΓΑΔΑ στα νέα αφεντικά, θα γίνει παρουσίας του Χρήστου, εδώ Πολυτεχνείο, Παπουτσή, του Μάκη Ψωμιάδη και του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου, ενώ σπέσιαλ γκεστ θα είναι ο Βασίλης Παλαιοκώστας και το ελικόπτερο του.  

1 comment:

  1. Λες να τους δώσουν το King George τώρα που μένει ξενοίκιαστο ?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1