05 September 2011

Ο Τζίγγερ έδειξε το δρόμο

Σαστισμένος μπροστά στην τηλεόραση του, ο τυπικός πρωθυπουργός της χώρας παρακολούθησε με δάκρυα στα μάτια την εξομολόγηση του άλλου μεγάλου πράσινου προέδρου.

Αίφνης αμέσως, στην οθόνη του πρωθυπουργικού μπλάκμπερυ, έσκασε μύτη η φάτσα του συμφοιτητή και εγκάρδιου, αλλά γαύρου, φίλου του Αντώνη. Το δούλεμα ήταν τόσο δυσβάστακτο, που ο τυπικός πρωθυπουργός έκλεισε το τηλέφωνο, αφού όμως πρώτα ζήτησε για άλλη μία φορά,  από τον ιδρυτή της Πολιτικής Άνοιξης, οπαδική συναίνεση κάτω από τη σημαία των Νιου Γιορκ Γιάνκις.
Ο Αντώνης αρνήθηκε και η πληροφορία διέρρευσε στον Τύπο. Αμέσως οι μετοχές των τραπεζών υποχώρησαν από 4% η καθεμιά και ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός- Αντιπρόεδρος, κήρυξε τη σημερινή μέρα, ημέρα πένθους και ανακοίνωσε στάση πληρωμών.
Ο λαός του τριφυλλοφόρου ένωσε τις δυνάμεις του με τα αδέρφια των Γαύρων του Βόλου, σε μία γιγαντιαία πορεία από τα Προπύλαια ως το Λευκό Πύργο, όπου τους υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό οι φίλοι της Γριάς, που εδώ και μέρες έχουν κατασκηνώσει έξω από το πρώην Μακεδονίας- Θράκης, ζητώντας επίμονα την επανίδρυση του υπουργείου Ναυτιλίας.
Οι δικηγόροι της οικογένειας Τζίγγερ, δέχτηκαν ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα από τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο του Γαύρου Πειραιώς, με μία προσφορά μαμούθ για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου του τριφυλλοφόρου, με την προϋπόθεση η ομάδα να αλλάξει χρώματα και σήμα. To νέο χρώμα που προτάθηκε ήταν το ροζ και σήμα το πρόσωπο του Σωκράτη. Επροτάθη, επίσης, το όνομα της ομάδας να αλλάξει σε Παναθηναϊκός Χο Χο Χο, αλλά υπήρξε ένα νομικό κώλυμα της τελευταίας στιγμής και για φέτος έμεινε ως έχει.
Μέσα σε όλα η Άννα ζήτησε συγγνώμη για τα βιβλία που δεν υπάρχουν και τους καθηγητές που δεν έχουν προσληφθεί, στο Σύνταγμα απαγορεύτηκε η κυκλοφορία μετά τη δύση του ήλιου, ενώ ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός- Αντιπρόεδρος ενέκρινε και τρίτο Μνημόνιο, με αντάλλαγμα τη Μύκονο και την Κρήτη, εκτός από τα Ζωνιανά που αυτοανακηρύχτηκαν επίσημο φούντο- πριγκιπάτο. 
Αλλά ποιος χέστηκε, εδώ έφυγε ο Τζίγγερ.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1