01 August 2011

Για τη μελίγκρα ρε γαμώτο

Αφαίρεσε, μας είπαν πριν δυο- τρεις μέρες, ο πρωθυπουργός- βιτρίνα τις αρμοδιότητες του αντιπροέδρου- κηφήνα, για να τις αναλάβει και αυτές ο αληθινός πρωθυπουργός- αντιπρόεδρος Βου.
Ο αντιπρόεδρος- κηφήνας, ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό- βιτρίνα για το βάρος που φόρτωσε στον πραγματικό πρωθυπουργό. Ούτως ή άλλως, η αποκλειστική ευθύνη το σπάσιμου των νεύρων όλων εκείνων των αχάριστων αγροίκων, που έχουν το θράσος και αντιδρούν επειδή τους δαγκώνουν και λίγο παραπάνω, ήταν από μόνο του ένα δυσβάστακτο καθήκον.
Η μοναδική ευκαιρία να αφοσιωθεί στο πραγματικό του ταλέντο, δεν θα περάσει ανεκμετάλλευτη Ήδη το πολιτικό του γραφείο ετοιμάζει περιοδεία της παράστασης «Μαζί τα φάγαμε» σε Ευρώπη, Αστραλία και Αμέρικα. Η πρεμιέρα της, φυσικά, θα γίνει στη Γαλλία, τον τόπο έφαγε τη φλασιά.
Το κονδύλι μερικών δεκάδων μηδενικών, θα συμπεριληφθεί στον κρατικό προϋπολογισμό ως «έξοδα παράστασης» του Υπουργείου Πολιτισμού σε συνεργασία με το Υπουργείου Αγροτική Ανάπτυξης, με σκοπό την προώθηση των ευεργετικών ιδιοτήτων της ελληνικής θυμαρορίγανης.
Η επίσημη πρώτη θα καλυφθεί αποκλειστικά από τον μεγάλο κρατικό χορηγό επικοινωνίας, που ευελπιστεί να επιστρέψει στις παλιές χαμένες του δόξες στο στίβο της έγκυρης ενημέρωσης. Τα έσοδα της παράστασης θα ανακοινωθεί, σε μία τελετή έκπληξη, ότι θα διατεθούν για τη διάσωση της άγριας μελίγκρας.
Στη διάρκεια της γιορτής, ο πρωθυπουργός- βιτρίνα, θα χαρίσει στον αντιπρόεδρο- κηφήνα το χρυσό κουπί της Δροσιάς, το κολλητάρι ο Υπουργός Πολιτισμού, θα απουσιάζει λόγω θαλασσοταραχής στα ανοικτά των Φίτζι και ο πραγματικός πρωθυπουργός- αντιπρόεδρος Βου, θα καταριέται την ώρα και τη στιγμή, που σε μία ακόμα ζωντανή σύνδεση, το καρτελάκι με το ονοματάκι του στο κάτω μέρος της Τι-Βι θα γράφει και πάλι «Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης».


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1