05 January 2014

Της πατρίδας μου η σημαία κάνει μόνο 25 ευρώ

Όπως έγινε γνωστό, όλοι οι ένστολοι απαλλάσσονται από το 25ευρω για την εισαγωγή στα νοσοκομεία, γεγονός που τους επιτρέπει να διανυκτερεύουν όσες μέρες γουστάρουν δίχως να πληρώσουν μία.

Επίσης, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, έχει ανακοινώσει ότι το πρωτογενές πλεόνασμα της ελληνικής οικονομίας θα αποκαταστήσει τις συντάξεις των ενστόλων, που τόσο έχουν πληγεί τα τελευταία χρόνια.

Οι περισσότεροι παράγοντες της κυβέρνησης -και κυρίως αυτοί που λέμε "περιβάλλον Σαμαρά- ξεχυλίζουν από υπέρμετρη στρατοκαυλίαση.

Κυκλοφορούν στις παρελάσεις και τις εθνικές εορτές με τις πουλάδες των καταδρομέων και των αλεξιπτωτιστών στο πέτο, και υπερηφανεύονται πως όποιος δεν έχει υπηρετήσει σαν αυτούς στα ΛΟΛ, είναι γυναικωτός και τζουτζές.

Φέρνουν, μάλιστα, πολλές φορές ως παράδειγμα-υπόδειγμα τη στρατιωτική εκπαίδευση των Σπαρτιατών (των αρχαίων) και μάλιστα γράφουν βιβλία για τις Κρυπτείες και τις σφαγές δούλων.

Δυστυχώς, είμαστε ένα απολίτιστο κράτος που έκανε το τεράστιο λάθος να διώξει τον βασιλιά από τη χώρα. Έτσι δεν μπορούμε πλέον να βάλουμε το τιμημένο στέμμα στη μέση της ελληνικής σημαίας. 

Παρόλα αυτά υπάρχει πάντοτε η δυνατότητα να ζωγραφίσουμε στη θέση του το κράνος ενός φαντάρου. Θα ταιριάξει απόλυτα με το κλίμα εμβατηρίων που μας διακατέχει.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1