09 January 2014

Αμάρτησα για έναν μαλάκα (Ανανέωση)

Την παραίτηση του στη διάθεση του Αλέξη Τσίπρα έθεσε ο Πέτρος Τατσόπουλος, μία μέρα μετά το σχόλιο του ότι στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν κάποιοι περιθωριακοί τύποι που τους αρέσουν οι ιδέες της 17Ν, όπως υπάρχουν και νεοδημοκράτες που γουστάρουν να πάρουν την Αγιασοφιά και να λεφτερώσουν τον μαρμαρωμένο βασιλιά.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος εξέφρασε την πρόθεση του να φύγει από το κόμμα στον αέρα του Σκάι και τον Νίκο (Ευαγγελάτο), επειδή ο βουλευτής Βαγγέλης Διαμαντόπουλος τον είπε μαλάκα και προβοκάτορα στο Facebook. Αυτά τα λόγια ένας Πέτρος δεν τα ανέχεται.

Την ημέρα που το κέντρο της Αθήνας ήταν αποκλεισμένο, οι πορείες απαγορεύονταν και ο Τσίπρας αρνούνταν να παρευρεθεί στη φιέστα του Σαμαρά και του Βενιζέλου, κι ενώ λίγο μετά έσκαγε νέο σκάνδαλο με παράνομα δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, ο Πέτρος Τατσόπουλος επέλεγε να μιλήσει για τον ΣΥΡΙΖΑ και την 17Ν και ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος τσίμπησε σαν νήπιο.

Σε αυτήν την περίπτωση και οι δυο τους κάνουν ένα τεράστιο λάθος. Ο Τατσόπουλος δεν είναι ούτε προβοκάτορας, ούτε μαλάκας, ούτε παρεξηγημένος. Είναι εφεδρεία.

(Κάθε φορά που κάτι καινούριο ΣΚΑΪ στην επικαιρότητα, ο Τατσόπουλος μαζεύει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, όπως το σκατό τις μύγες. Έχει γίνει τόσες πολλές φορές, που παύει να είναι τυχαίο)

(Προς τιμήν του, ο Πέτρος Τατσόπουλος δεν αρνείται αυτό που κάνει ο κάθε ΣΥΡΙΖΑίος βουλευτής. Να παρακαλάει για προβολή από τους καναλάρχες που μετά τους αποκαλεί νταβατζήδες)


(11/1/2014. Ο Πέτρος Τατσόπουλος έχει παραιτηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κράτησε τη βουλευτική του έδρα. Παρότι πριν από ενάμιση χρόνο έλεγε ότι "Θεωρώ απαράδεκτο να μη δίνεις την έδρα σου πίσω στο κόμμα, σε μια τέτοια περίπτωση, όπως έκαναν τα μέλη της ΔΗΜΑΡ, και άλλοι. Και το θεωρώ απαράδεκτο, διότι χωρίς το κόμμα, δεν θα έμπαινες στη βουλή")

No comments:

Post a Comment